Otevřeme Česko: Martin Kupka podal na Chcípl PES předžalobní výzvu

09.12.2021 19:58

Mgr. Martin Kupka se pustil do boje se známou mimoparlamentní opozicí v ČR. Chcípl PES společně s desítkami partnerů hájí Ústavu v ČR a práva jednotlivých osob, které jsou v současné době politiky a lidmi jako je Martin Kupka výrazně pošlapávána.

Otevřeme Česko: Martin Kupka podal na Chcípl PES předžalobní výzvu
Foto: Otevřeme Česko
Popisek: Hnutí Otevřeme Česko normálnímu životu s podporou Chcípl PES

 

Předžalobní výzva zaslaná dnes na hnutí požaduje omluvu za výrok uveřejněný v Lidových novinách „Lidé se musí chtít podvolit“. Tento výrok sice už zmizel z internetového vydání, ale zůstal pořád v tištěné podobě Lidových novin, ze kterých čerpáme. Naše hnutí na to samozřejmě bude reagovat a určitě se nenecháme zastrašit. Další výroky pana Kupky, že lidé se musí pokutovat desítkami tisíc korun je nepřijatelný. Na to má možná peníze pan Kupka, který zastává tři placené funkce ze státního rozpočtu v souhrnu 250 tis (zástupce hejtmana, starosta a poslanec), ale zdecimovaní podnikatelé, kteří již nemůžou zavřít ani na jednu hodinu, NE! Určitě se neomluvíme! A doufáme, že nás všichni přijdou podpořit na Václavské náměstí v 14:00 12.12. 2021, kde proběhne demonstrace proti povinnému očkování. Proti jmenování pana Kupky a pana Rakušana na pozice ministrů vznikla i petice, která má již 1 200 podpisů. Petice proti povinnému očkování má k dnešku 38 000 podpisů.

Jakub Olbert 733 555 822, Jiří Janeček 731 142 999 za Chcípl PES

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…