Otevřeme Česko: Reakce na vyhlášku Ministerstva zdravotnictví

11.12.2021 14:51 | Tisková zpráva

Vyhláška MZDR je opět protiústavní a to zejména díky diskriminaci a nulovému odůvodnění. Jedná se o další šíření strachu, který sleduje nátlak na očkování. Na očkování, které nefunguje ani po třetí dávce.

Otevřeme Česko: Reakce na vyhlášku Ministerstva zdravotnictví
Foto: Otevřeme Česko
Popisek: Hnutí Otevřeme Česko normálnímu životu s podporou Chcípl PES

Nejme proti očkování, jsme proti povinnému očkování.Zásadně jsme proti, aby léčili politici. Jsme pro odbornou diskuzi mezi odborníky ze všech táborů. Povinné očkování má být od března? Proč ne hned? Když jsme na tom údajně tak špatně.

Žádné opatření ani uzavírka mezi okresy nepomohla s bojem proti pandemii. Naopak vláda je přímo zodpovědná za další vlnu pandemie, kterou roznesli podvedení očkovaní lidé. Falešný pocit bezpečí je to nejhorší, co vláda mohla našemu národu udělat.Andrej Babiš to začal a Petr Fiala s dalšími politiky v tom velice rádi budou pokračovat.

Nastupující vláda opět nehledá řešení. Sází jen na restrikce a k tomu přidává razantnější tresty, jak potvrdil budoucí ministr vnitra Vít Rakušan. Přijďte 12. 12. 2021 ve 14:00 na Václavské náměstí podepsat petici proti jmenování Víta Rakušana do funkce ministra vnitra.

Dnes se chce Vít Rakušan pomocívyhlášky o povinnémočkování zbavit policistů s jiným názorem. Zbavit se těch, kteří jsou ochotni za svá práva a svobody ztratit své jistoty a příjmy. Jak Vít Rakušan již v Lidových novinách naznačil: "Bude to jiná policie." Podobnou jinou policii známe z roku 1939 z Německa… Naše budoucnost je pouze v našich rukách.

Jakub Olbert a Jiří Janeček
Chcípl PES

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…