Paroubek: Komárku, neber si mě do huby

15.06.2014 22:59

M. Komárek, někdejší vykřičený redaktor MFD, dlouho neúnavně pracující pro ODS a českou pravici, dnes hlupácký poslanec bizarního hnutí ANO, které je součástí vládní koalice, se mravně pohoršuje.

Paroubek: Komárku, neber si mě do huby
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Za půl roku svého poslanectví přitom zatím tento poslanec – opravdu vtělené svědomí národa – proslul větší pitomostí, nežli všichni jeho kolegové z poslaneckého klubu ANO dohromady. Tak především, při projednávání státního rozpočtu na rok 2014 – po ústavě nejdůležitějšího zákona země – odjel v klidu s milenkou na dovolenou k moři. Poslanecký plat si jistě za tohle své kardinální politické i lidské selhání nechal vyplatit celý. Opravdu příklad nechutného papalášství.

V živé paměti máme všichni – a já jsem ho pochopitelně veřejně kritizoval – že si Komárek, jako předseda (!) výboru sněmovny na schůzi „svého“ výboru předvolal ředitele ČT a ředitele ČRo. Pokud by se podobného pokusu o cenzorský zásah dopustil předseda parlamentního výboru např. v německém Spolkovém sněmu či v britské Dolní sněmovně, byl by to poslední jeho politický čin. Ne tak u tohoto ostudného výlupka s cenzorskými choutkami.

Tohle politické individuum si dovolilo dnes v LN ve svém jako obvykle zmateném článku napsat, cituji: „Paroubek a Topolánek, každý po svém, se stali doslova prototypy papalášské nabubřelosti. A to nemluvím o Václavu Klausovi.“

Nepodepsal jsem ani prezidentskou amnestii, která zbavila starostí a přinesla spoustu radosti individuím podobného politického uvažování a zaměření, jako je M. Komárek.

Můj nejbližší přítel není pohnán k soudu, kde bude řešen jeho pokus o podvod, korupci, či co, v souvislosti s údajně požadovaným úplatkem 500 mil. Kč. Byl to ostatně M. Komárek a další šmokové z redakce MFD, kteří M. Topolánka svou mediální podporou instalovali do funkce premiéra podporovaného několika politickou korupcí zajištěnými hlasy ve sněmovně (Melčák, Pohanka, Wolf).

Mně může jako příklad mého papalášského chování někdo vyčíst tak maximálně slavné botičky od Diora za 60 eur (1 500 Kč) zakoupené ke křtu mé dcery její řeckou kmotrou.

M. Komárek opravdu není, se svými nechutnými papalášsko-cenzurními sklony, tou osobou na správném místě, která by se mohla mravně pohoršovat nad nevydáním poslankyně Kailové sněmovnou světské spravedlnosti. Od něj i správná věc zní zcela nevěrohodně.

Sám tento akt podle všeho umožnili také někteří poslanci ANO a k nim Komárek patří. Na ně především by měl apelovat.

Jiří Paroubek, expremiér a předseda strany LEV 21

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.