Paroubek: Kubík, Bisoni a Petra Paroubková

25.04.2018 7:36

Když jsem před rokem a něco byl podroben v TV Seznam nevybíravému útoku dvou zcela zkompromitovaných novinářů, pracujících dlouhá léta pro MF DNES, Kubíka a Slonkové, nechápal jsem to. Ve zcela vyfabulované reportáži tehdy mj. napadali občanské sdružení mé bývalé ženy Zuzany s tím, že já jsem byl prý ten, kdo pro ně měl garantovat peníze. Nevím sice, kde to vzali, ale lhát je přirozená záležitost tzv. investigativních novinářů.

Paroubek: Kubík, Bisoni a Petra Paroubková
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Největší své eskamotérské umění, které ovšem ve zmíněné reportáži TV Seznam předvedli, spočívalo ovšem v tom, že prý, když jsem byl předsedou strany LEV 21, tak někdy v roce 2012 (snad) se objevili „v (stranické) pokladně peníze od společnosti Velantis, konkrétně 250 000,- Kč, jejímž jediným jednatelem v té době byl, už tři roky nezvěstný, Jiří Melichar“. Na tomto postavili svůj příběh a chtěli cosi dokázat. Ve své reportáži v TV Seznam předvedli Melicharovu fotografii a musím říct, že i já jsem se zděsil při pohledu na toto individum. Byl to zarostlý, neoholený a neostříhaný člověk, kterému byste dali všechny drobné, kdyby například žebral před kostelem. Ale rozhodně byste takovému člověku nesvěřili peníze či dokonce jednatelství ve firmě. Kubík se Slonkovou se tehdy vynořili neočekávaně s televizními kamerami před mým domem ve Velké Chuchli a dožadovali se mého vyjádření. Pochopitelně po pěti letech od termínu darování bych se zmohl jenom na blábolení, a proto jsem jim rozhovor odmítl. Nešlo o nic jiného, než o snahu mě bleskovou akcí skandalizovat, a to zhruba měsíc po té, co odešla za podivných okolností ze společné domácnosti má žena Petra Paroubková. Ta tehdy hovořila, ve svém listu na rozloučenou s manželem, záhadně o mých údajných „tajemstvích“.

Na mé požádání (v březnu 2017) ústřední tajemník strany LEV 21, Andres, prověřil ovšem darovací smlouvy a zjistil, že jednatelem firmy a tedy dárcem peněz do pokladny LEV 21 byl někdo úplně jiný nežli zarostlé individuum. Prostě celý příběh byl Kubíkem a Slonkovou od začátku do konce vyfabulovaný. Zkrátka lež jako věž.

Dnes, při začátku soudního jednání o výživném, požadovaném mou budoucí bývalou manželkou Petrou, ve výši 50 tisíc korun měsíčně, Petra Paroubková, za významného mrkání na, v jednací síni sedícího Kubíka (ano, stejného Kubíka, který se mě před rokem naprosto skandálně a lživě pokusil skandalizovat), požádala o veřejné projednávání svých finančních požadavků. A Seznam už mezitím začal psát o mých „neoficiálních příjmech“. Prostě koordinovaná akce. A já se jen ptám, kdo je za touto akcí Kubíka, Slonkové a mé budoucí bývalé ženy dnes. Kdo je zadavatelem?

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Podle mých, možná nepřesných informací, je to marketingová a vlivová agentura Bison & Rose, pracující dlouhá léta pro bývalého premiéra Sobotku a bývalého ministra vnitra Chovance. Tím netvrdím nutně, že tito dva pánové dali firmě Bison & Rose rozkaz, aby se jaksi starala po jejím odchodu ze společné domácnosti o moji budoucí bývalou ženu. Nevím ostatně, co do tohoto „starání“ mělo vlastně patřit. Ale slyšel jsem, z obvykle dobře informovaných míst, že rozsáhlá publicita v Blesku a Aha! v průběhu minulého léta, kdy jsem byl nejméně dvanáctkrát na prvních stranách Blesku a Aha! a rozsáhlé rozhovory P . Paroubkové, byla údajně zajišťována právě vlivovou agenturou Bison & Rose. Ale možná, že jsou to jen trapné pomluvy. Když ovšem v Blesku v září v evidentně objednaném článku začal nechutný útok také na mou současnou partnerku Ing. Gabrielu Kalábkovou, nechal jsem zaslat svého právníka dopis šéfredaktorovi Blesku. V něm jsem jej upozornil, že aktivity Bison & Rose zveřejním ještě před volbami do poslanecké sněmovny v říjnu 2017, pokud bude pokračovat nechutná publicita z letních měsíců.

Uvidíme, co je cílem Kubíka se Slonkovou a Bisonů dnes. Byli to zřejmě Bisoni, kdo předali před rokem „v mašličkách“ kauzu údajného zmizelého jednatele dárcovské firmy Velantis, aby mě skandalizovali. Kubík se Slonkovou by takovouhle chybu, pokud by si to zařizovali sami, ovšem jistě neudělali. Pozadí české politiky, české žurnalistiky je opravdu smutné. To ještě uvidíme, co nám přinesou příští dny a týdny. Pro větší přiblížení přináším v příloze tohoto článku svůj článek z 15. 3. 2017, věnovaný falešné kauze zmizelého sponzora strany LEV 21.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…