Paroubek: Novodobý zbohatlík Mirda Soukup jde do politiky

05.06.2018 9:11

Od svých několika přátel jsem slyšel, že ve zmateném pořadu TV Barrandov sám její ředitel a majitel v jedné osobě věnoval čtyřicet minut drahocenného prime timu své televize v pátek večer, mé osobě.

Paroubek: Novodobý zbohatlík Mirda Soukup jde do politiky
Foto: Archiv PL
Popisek: Jiří Paroubek ve studiu PL TV

Nechápu, proč mě věnuje tolik času, když po celou dobu zároveň říká, že jsem zcela bezvýznamnou a odbytou osobou. Soukupův pořad má přitom jedinou ambicí: oslavovat velkého šéfa nejmrňavější české televize. Nechci se proto vyjadřovat k bulvárním lžím, fantaziím a hloupostem, na kterých byl jeho trapný páteční pořad, ostatně jako vždy, založen.

Přeji si příště jen jediné, jak to kdysi říkal Frank Sinatra: „Pište si o mně, dobře nebo špatně, ale nikdy nezkomolte moje jméno.“ Tak tedy příště, Mirdo, víš, co máš dělat. Nekomol moje jméno.

Mirdo, jsi boxer. (Doufám, že už bývalý). Chápu, že četné údery do hlavy v průběhu závodní činnosti mají u boxerů jisté následky. Nejde jen o inteligenci a schopnost soustředění, to vše může u boxerů vyústit až v Alzheimera. Doporučuji ti proto, Mirdo, abys jako prevenci proti této zákeřné chorobě (ale i proti jiným nemocem) zkusil právě tebou tolik vysmívané, čínské cvičení čchi – kung. Uvolní tě, zbaví tenzí. Staneš se celkově lepším člověkem. Ale aby někdo bral tvou televizi vážně, k tomu nebude stačit ani toto cvičení.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přátelé mi říkají, že Soukupova blábolení při jeho pořadech mají jen jeden účel. V Mirdově, těžkými údery naklepaném mozku, se totiž zrodila úžasná myšlenka. Další novodobý zbohatlík – tedy Mirda Soukup – chce jít do politiky... Tentokrát máme co dělat s dalším průzračně čistým mužem, toužícím stát se budoucím prezidentem. Bůh nás opatruj.

A také před politickými pořady, zapadajícími do dlouhodobé Soukupovy prezidentské kampaně. „Všetci tuná kradnú.“ a ty jsi jediný čistý, Mirdo, viď. Jako slovo boží. Tedy kromě A. Babiše, pardon.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.