Pastuchová (ANO): Jitka Volfová je podle většiny členů Hnutí ANO v Libereckém kraji ideální kandidátkou na hejtmanku

22.02.2016 9:10

Členové Hnutí ANO v Libereckém kraji v pátek 19. února 2016 na krajském sněmu zvolili do čela kandidátky pro krajské volby v roce 2016 Jitku Volfovou. Za Hnutí ANO působí jako zastupitelka města Česká Lípa, kde také pracuje jako vedoucí oddělení Hospodaření s majetkem v Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Jaroslav Kratochvíl a Robert Gamba, kteří se rovněž ucházeli o post lídra Hnutí ANO pro krajské volby, byli navržení do první desítky kandidátů.

Pastuchová (ANO): Jitka Volfová je podle většiny členů Hnutí ANO v Libereckém kraji ideální kandidátkou na hejtmanku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mgr. Jana Pastuchová (ANO)

„Jitka Volfová je podle většiny členů Hnutí ANO v Libereckém kraji ideální kandidátkou na hejtmanku, a to díky svým zkušenostem ve státní sféře i v soukromém sektoru, což potvrdili svým hlasováním na krajském sněmu,“ říká poslankyně a pověřená místopředsedkyně Hnutí ANO v Libereckém kraji Jana Pastuchová s tím, že Krajský sněm tak přehlasoval původní návrh Krajského předsednictva.

Jitka Volfová

Ředitel českolipské nemocnice Jaroslav Kratochvíl a bývalý dlouholetý vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu na Krajském úřadu Libereckého kraje Robert Gamba, o kterých se před krajským sněmem mluvilo jako o možných krajských lídrech, na kandidátce zůstávají. „Pan Kratochvíl je odborníkem na zdravotnictví, pan Gamba zase na školství. Jsme proto velice rádi, že s námi do letošních krajských voleb půjdou, přestože krajský sněm zvolil do čela někoho jiného,“ doplňuje Jana Pastuchová.

Na krajském sněmu byla rovněž navržena nová předsedkyně krajského Hnutí ANO, a to Daniela Kysilková, místostarostka Stráže nad Nisou a dosavadní předsedkyně oblastní organizace Hnutí ANO v Liberci. Měla by vystřídat libereckého primátora Tibora Batthyányho, který nedávno z funkce odstoupil z důvodu velkého pracovního vytížení. I tento návrh ještě musí posvětit Předsednictvo Hnutí ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu