Patrioti: Občané řekli svými podpisy jasné NE

24.02.2016 14:02

Dnes 24.2.2016 od 8:00 pražská organizace Patrioti ČR a Patrioti Jižního Města zahájila sběr podpisů pod petici "Jsme proti odtržení Prahy 11 (Jižního Města) od hl. města Prahy".

Patrioti: Občané řekli svými podpisy jasné NE
Foto: patrioticr.cz
Popisek: Patrioti ČR - logo

Občané svými podpisy řekli jasné NE plánu radnice této městské části pod vedením starosty Štylera na odtržení Jižňáku od Prahy. Od ranních hodin organizují Patrioti podpisové akce v ulicích Prahy 11 s cílem dotázat se občanů na jejich názor. Jeden petiční stánek ve složení Jiří Vítek, Robert Vašíček, Květuše Mentová a dalších členů byl umístěn u vchodu stanice metra Háje, kde za pouhé tři hodiny podepsalo tuto petici 210 občanů, kteří jednoznačně odmítají snahu odtrhnout Prahu 11 od hlavního města Prahy.

"Na rozdíl od pana starosty Štylera a celého vedení Prahy 11 nás Patrioty zajímá názor lidí, kteří zde žijí, je pro nás přirozené znát názor našich spoluobčanů na tak závažný krok, jakým je odtržení Prahy 11 od Prahy. Je evidentní, že lidé si tento krok nepřejí, " řekl předseda Patriotů Jiří Vítek. Patrioti budou i v dalších dnech organizovat petiční stánky v ulicích Prahy 11, zde se mohou Pražané svobodně vyjádřit a případně připojit k těm, kteří již svůj nesouhlas projevili.

Z dnešního setkání s občany je patrný zájem lidí o aktuální dění, které se týká také jejich domovů, jasný nesouhlas našich spoluobčanů ukazuje, jak moc je vedení radnice v čele s panem starostou Štylerem odtrženo od reality. Nebo snad vedení radnice ignoruje veřejné mínění záměrně? Proto říkáme i my Patrioti: ,,Nechceme odtrhnout Jižňák od Prahy. Odtrhněme raději starostu Štylera od Jižňáku!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.