Pavel Sehnal (ODA): Všechny pokusy o modernizaci tenisu selhaly, snad neumře

05.08.2020 11:07

“Tenis je ohrožený druh sportu, který nejde s dobou a neláká nové nadšence z řad mladších generací,” řekl Patrick Mouratogla, trenér Sereny Williamsové a majitel úspěšné tenisové akademie ve francouzském Nice. Současně dodává, že průměrný věk tenisového fanouška je 61 let!

Pavel Sehnal (ODA): Všechny pokusy o modernizaci tenisu selhaly, snad neumře
Foto: Archiv PS
Popisek: Předseda ODA Pavel Sehnal s Václavem Klausem

Některým druhům sportu se podařilo nalézt moderní formu. Alternativou k volejbalu se stal plážový volejbal – dynamický a provozovatelný prakticky kdekoliv, alternativou k hokeji se stal florbal, který obsadil tradiční tělocvičny. Všechny pokusy o modernizaci tenisu však selhaly. 
 

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části
 
Každému sportu svědčí, pokud má svého propagátora. Pro rozvoj sportu v národních podmínkách je potřeba, aby i někteří lidé z vlády, kteří mají v rukou státní rozpočet, sportu fandili. Všichni známe obrázky prezidenta Tomáše Masaryka, kterak holdoval jezdectví. Velmi dobře znám je i Václav Klaus se svým aktivním přístupem právě k tenisu. V době, kdy byl ve vrcholné politické pozici, tak každý vnímal, že sport do moderní společnosti patří. Poté, co vládní politiku ovládli sociální demokraté a zástupci hnutí ANO, tak překypují vším možným kromě lásky ke sportu a ochotě pro něj něco udělat.
 
Každý, kdo nějaký sport dělal na jakékoliv výkonnostní úrovni, ví, kolik tréninku a energie je potřeba svému sportu věnovat. Každý sportovec má větší smysl pro fair play, je houževnatější a pracovitější. 
 
Doufejme, že se nám po nejbližší volbách do politiky vrátí sport a s ním pravicoví, štíhlí a krásní politici.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.