Pekarová Adamová (TOP 09): Dobrovolné očkování je totiž jediné světlo na konci tunelu

19.12.2020 15:54

Komentář na facebookovém profilu k očkování proti covidu.

Pekarová Adamová (TOP 09): Dobrovolné očkování je totiž jediné světlo na konci tunelu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová

Jakmile na mě přijde řada, bez váhání se nechám vakcínou proti viru očkovat. Považuji to za ohleduplné vůči všem, kterým kvůli epidemii hrozí zdravotní rizika nebo se dostali do existenčních problémů. Je to jediná možnost, jak se konečně zbavit omezujících opatření a zákazů, jak se vrátit k normálnímu životu.

Anketa

Bojíte se, že zemřete na covid-19?

18%
82%
hlasovalo: 8046 lidí

Dobrovolné očkování je totiž jediné světlo na konci tunelu, do kterého nás vláda uvrhla. Zatímco Německo už staví očkovací centra, Andrej Babiš teprve hledá zmocněnce, který bude mít očkování na starosti. Není plán, není infrastruktura. Připravené není prostě nic.

AntiCovid tým odborníků z TOP 09, ODS a KDU-ČSL právě proto požaduje, aby vláda urychleně předložila plán. Pořád totiž chybí klíčové informace o tom, kdo, kdy a kde se může na očkování registrovat, jak bude přeprava vakcín probíhat, zda se zřídí očkovací centra či se zapojí praktici, nebo jestli máme dostatek zdravotnického materiálu. A v neposlední řadě, kdy bude zahájena kampaň proti dezinformacím.

Každý den vládní nečinnosti znamená obrovské škody na naší ekonomice, ze kterých se budeme ještě dlouho vzpamatovávat.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.