Pernica (KSČM): Měřme jedním metrem

03.07.2020 22:38

S blížícími se volbami jednotlivé politické subjekty aktivizují činnost. Některé pilují volební programy a jiní se snaží v této politické soutěži zdiskreditovat protikandidáty.

Pernica (KSČM): Měřme jedním metrem
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

S blížícími se volbami jednotlivé politické subjekty aktivizují činnost. Některé pilují volební programy a jiní se snaží v této politické soutěži zdiskreditovat protikandidáty. Své zkušenosti a to velmi bohaté s tím má český premiér Andrej Babiš. Ale ani naše strana se nevyhne útokům těch, kteří si neví rady kudy kam. Nemají sice lidem co nabídnout, ale používají prostředky, které nejsou zrovna fér. V poslední době je to například vzpomínka na Miladu Horákovou při čemž pánové a dámy zapomněli na to, že 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Vojtěch Filip a zesnulý europoslanec Miloslav Ransdorf přispěli na její pomník.

Stejně tak by se za jisté v historii našly momenty, na které bychom rádi zapomněli. Katolická církev by dnes zajisté neupálila Mistra Jana Husa. Proto ponechme starost o historii a její výklad těm, kterým náleží a to jsou historici.

V současné době je třeba napravit následky pandemie koronaviru, omezit co nejvíce její současné šíření a postarat se, aby nezaměstnanost v krajích prudce nenarůstala. A to je mám za to, úkol na kterém by se měly podílet všechny politické strany a hnutí i ti, kteří o vstup do politiky usilují.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Bc. Emil Pernica, DiS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…