Pernica (KSČM): Rok 2018 bude opět rokem volebním

04.01.2018 10:53

Píše se rok 2018, ve kterém můžeme jasně prokázat svou prací naplnění volebního programu KSČM a tím i dosáhnout úspěchu v senátních a komunálních volbách.

Pernica (KSČM): Rok 2018 bude opět rokem volebním
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

Každý člověk má právo na vlastní názor. Nelze jej ovlivnit ani zakázat. A to je myslím dobře. Příkazy a zákazy jsou tím nejhorším, co by nás mohlo potkat. Svoboda projevu je jedním ze základních pravidel demokracie. Je však třeba se vyvarovat těch, jež věci překrucují a snaží se zneužívat důvěřivost svého okolí. KSČM prošla určitým vývojem a stojí na pevných základech, které vytvořily generace poctivých lidí. Prosazuje názory občanů, snaží se zlepšit jejich životní podmínky a vést republiku k prosperitě. O tom všem a mnohém dalším hovoří závěry kladenského sjezdu. Strana právě zde deklarovala své postoje k minulosti i vize budoucnosti. A právě proto jsou aktuální i dnes.

Nebojíme se přijmout odpovědnost a lze rozhodně hodnotit jako úspěch získání důležitých postů v Poslanecké sněmovně, ze kterých je náš hlas více slyšet. Nepřijmout tyto funkce by totiž znamenalo menší možnost prosadit jednotlivé body našeho volebního programu a tím zklamat ty, kteří nám dali svou důvěru. Máme ve straně spoustu odborníků a rozhodně není možné souhlasit s názorem, že strana stárne. Naopak v poslední době přichází mladí lidé, kteří se chtějí zapojit do práce. Život a zvláště politika je o hledání shody. Čerpejme vědomosti a zkušenosti od starších a nepodléhejme letargii, která se určitým skupinám hodí do krámu. Píše se rok 2018, ve kterém můžeme jasně prokázat svou prací naplnění volebního programu KSČM a tím i dosáhnout úspěchu v senátních a komunálních volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…