Picková (SZ): Pozdrav do roku 2015

18.01.2015 18:34

V úvodu bych všem ráda popřála spokojené a úspěšné dny v roce 2015. Ať Vám tento rok přinese naplnění Vašich snů a samá radostná překvapení.

Picková (SZ): Pozdrav do roku 2015
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Za Stranu zelených mohu slíbit, že budeme usilovně pracovat na tom, aby se dařily řešit problémy, které nás na čtrnáctce trápí a tak se nám zde žilo zase o něco přívětivěji.

Kroky k tomu,  abychom mohli co nejlépe prosazovat a plnit náš program, jsme učinili již v závěru uplynulého roku. V  rámci nově vzniklé koalice jsme do své gesce získali pro nás zásadní oblast životního prostředí a dopravy. Vyjednávání nebyla jednoduchá a ve výsledku jsme podpořili tu variantu, která nám přináší nejlepší podmínky pro realizaci našich cílů.

Kromě  dopravy a životního prostředí budeme samozřejmě sledovat i další oblasti . Naši zástupci budou pracovat v odborných komisích a výborech. I v nadcházejícím volebním období budeme pokračovat v bedlivém sledování územního rozvoje. Samozřejmě jsme připraveni potkávat se s Vámi při řešení problémů i Vašich podnětů.

Neváhejte se na mě v případě potřeby obrátit. Těším se na spolupráci a společná setkání.

Ilona Picková, zastupitelka za Stranu zelených

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.