Pilc (Svobodní): Ministr zdravotnictví zpopelnil právo na majetek

17.12.2015 11:15

Komunistický ministr zdravotnictví z ČSSD pokračuje ve snahách dřívějšího komunistického ministra zdravotnictví z TOP 09.

Pilc (Svobodní): Ministr zdravotnictví zpopelnil právo na majetek
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Zákon má zakázat kouření v restauracích a například také reguluje cenu nealko nápoje v porovnání s cenou piva a tím porušuje vlastnická práva, protože právo na majetek znamená právo nakládat s majetkem podle vlastního rozhodnutí majitele.

Útok proti vlastnictví se kamufluje ochranou zdraví. Jako kdyby snad někdo vláčel ubohé trpící nekuřáky do zakouřené hospody. Tak ať tam nelezou!

Předseda TOP strany vypadl z role simulování pravicové opozice a tento komunistický útok proti majetkovým právům byl připraven podpořit.

Vládnoucí politici se chovají jako feudální vládci, majitelé všeho. Tito feudální vládci chtějí chovat obyvatelstvo jako dobytek a proto mají ambice diktovat lidem, jak mají nakládat se svým tělem a se svým životem a se svým majetkem.

„Každého člověka jmění se musí hájiti, a kdo se cizího jmění dotýká, kdo do cizího jmění sahá, jest komunista! Jen majitel sám právo má se svým jměním dle své vůle nakládati a každé míchání se do toho odjinud jest komunismus!“ – Karel Havlíček Borovský

Jedině důsledné respektování práva na majetek zachrání naši společnost a civilizaci a zastaví už probíhající pád do propasti barbarství.

autor je místopředseda krajského sdružení Svobodných v Ústeckém kraji a nekuřák

Vyšlo na blog.idnes.cz

Studie Liberálního institutu o zákazu kouření v restauracích: Kouření v restauracích, práva nekuřáků a legitimita státních zásahů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

19:02 Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.