Pilc (Svobodní): Populističtí vyžírkové?

16.04.2019 18:00

Deset let Svobodní říkají: Snižme daně, zrušme dotace, přestaňme s transferem peněz v rámci EU, nekoukejme na to, že z Unie ČR dostává víc než tam posílá.

Pilc (Svobodní): Populističtí vyžírkové?
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Svobodní před deseti lety varovali, že Lisabonskou smlouvou Česká republika přichází o právo veta a že z toho budou velké problémy. Svobodní přinesli na českou politickou scénu téma vystoupení z EU. Celou dobu říkají, že dotace ničí ekonomiku a že je lepší nechat lidem jejich peníze. Ve všem docela dost proti proudu. Kdepak populismus!

Teď Svobodní v koalici s Liberlandem a Radostným Českem říkají: Pokud se EU nepodaří vrátit do stavu před Lisabonskou smlouvou, odejdeme z EU dřív, než se ČR stane čistým plátcem.

Obviňovat Svobodné z populismu a vyžírkovství, že NAJEDNOU! chtějí odejít z EU ve chvíli, kdy se ČR stane vůči EU čistým plátcem, je zlý úmysl, nebo jen neznalost?

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.