Piráti: Děkujeme každému, kdo pomáhá

05.12.2021 17:25 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k dnešnímu Mezinárodnímu dni dobrovolníků

Piráti: Děkujeme každému, kdo pomáhá
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

K dnešnímu dni patří jenom dvě krátká slova: Děkujeme Vám!

Děkujeme vám všem, kteří někomu ve svém okolí dobrovolně pomáháte. Poslední dva roky ukázaly, jak významnou úlohu představuje nezištné zapojení jednotlivců při zvládání jakékoliv krizové situace, ve které se můžeme společně ocitnout. A je důležité připomenout si to především dnes. Při příležitosti 35. Mezinárodního dne dobrovolníků!

Děkujeme proto každému z vás, kdo pomáhá ve zdravotnických zařízeních, v sociálních službách nebo v neziskových organizacích. Děkujeme každému, kdo chodí darovat krev, krevní plazmu nebo je zapsán v registru dárců kostní dřeně. A v současnosti samozřejmě také všem, kteří přidávají ruku k dílu při minimalizování dopadů koronavirové pandemie. I pro ty nejmenší formy dobrovolnictví nemusíte mít po ruce nic jiného než velké srdce a touhu pomáhat. V neposlední řadě děkujeme také veškerému zdravotnickému personálu, který v nemocnicích svádí vyčerpávající boj s koronavirovou epidemií. Jste hrdinové dnešní doby.

Piráti na dobrovolnictví vznikli a mají ho v krvi. Po celé republice se každoročně zapojujeme nebo organizujeme desítky dobrovolnických projektů. Ukliďme Česko, darování krve, organizování sbírek a přímé hmotné pomoci nebo potravin pro potřebné jsou jen některými z nich.

Přispět a pomoci může totiž podle nás úplně každý.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…