Piráti otevřeli další regionální centrum

05.04.2018 11:34

Pirátský místopředseda Sněmovny Vojtěch Pikal v úterý slavnostně otevřel svou regionální poslaneckou kancelář v Olomouci. Spolu s kanceláří bylo otevřeno i místní pirátské centrum PiCOlo – multifunkční prostor zřízený pro společné působení Pirátů i pro místní akce pořádané občany. První debata se uskutečnila hned v rámci otevření centra, a to na téma Ústavy ČR.

Piráti otevřeli další regionální centrum
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

Místopředseda Sněmovny Pikal bude v regionální kanceláři přítomen každé liché pondělí od 9 do 13 hodin. V sudé týdny jej zastoupí jeho asistentka Nela Chudová. Včerejšího setkání se zúčastnili příznivci Pirátské strany, pozvání přijali i hosté z ostatních politických stran z regionu. Speciálně složenou znělku pro otevření kanceláře složil člen olomouckého pirátského sdružení Antonín Štěpán.

Součástí slavnostního otevření byla i diskuse nazvaná Změny Ústavy ČR, jejich důvody a úskalí, kterou mohli lidé sledovat i online. Záznam otevření kanceláře i následné debaty lze zhlédnout na facebookové stránce Piráti Olomoucký kraj. Pozvání do přibližně dvouhodinové debaty přijali hosté doc. PhDr. Tomáš Lebeda, Ph.D., RNDr. Otakar Vychodil, JUDr. Maxim Tomoszek, Ph.D. a poslanec Bc. Vojtěch Pikal. Debatu moderovala paní Mgr. Alena Navrátilová.

Centrum PiCOlo a poslaneckou kancelář lidé najdou v Olomouci na ulici 8. května 522/5. Na zdejší pracoviště se lze obrátit s dotazy, návrhy a připomínkami, prostor slouží i jako místo k práci či posezení. Lze zde uspořádat i vlastní přednášku, využít kameru a streamovat přímo na svůj nebo náš YouTube kanál.

Velké speciální poděkování patří architektovi Ondřeji Spustovi ze studia MASPARTI za skvělý návrh designu prostoru a panu Milanovi Janáčkovi z ART-ECO Group za kompletní realizaci a výrobu veškerého vybavení. Děkujeme za Vaše nadšení a skvělou práci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…