Piráti zahajují kontaktní kampaň, během června rozdají 250 000 Pirátských listů

31.05.2017 5:34

Pirátská strana zahájila volební kampaň minulý týden. Od prvního června už se Piráti přesouvají i do ulic a zahajují dobrovolnickou distribuci 250 000 tištěných Pirátských listů.

Piráti zahajují kontaktní kampaň, během června rozdají 250 000 Pirátských listů
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

Obsahem výtisku je zejména představení Pirátu a jejich programu a filosofie. Na příkladech z praxe již zvolených zastupitelu Piráti ukazují, jak řeší každodenní i dlouhodobé problémy, jak mohou občany chránit před šikanou státu, jak kontrolují mocné, jak zdigitalizovat veřejnou správu a jak hájí svobodu lidí. Nechybí ani představení pirátské daňové reformy a oblíbená křížovka.

"Jsme celosvětové hnutí v 55 zemích světa, máme europoslance i zastupitele a nebojíme se nikoho," píše v úvodním článku předseda Ivan Bartoš, který k vydání volebních novin říká: "Hlavní pravidlo je: Přečtu Pirátské listy a pak je sdílím dál!"

Protože Piráti mají kampaň ve srovnání s ostatními politickými subjekty relativně nízkorozpočtovou, spoléhají právě na šíření informací od člověka k člověku a na to, že si čtenáři budou noviny předávat a posílat dále. Na podzim plánují vydat další číslo novin s výrazně vyšším nákladem.

Distribuci novin v jednotlivých krajích mají na starosti pirátští koordinátoři dobrovolníků (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.