Plamínková (STAN): Nově zahajované stavby byly vybrány podle nejnutnějších provozních potřeb

14.04.2016 4:31

Rada schválila Plán obnovy vodohospodářské infrastruktury na rok 2016

Plamínková (STAN): Nově zahajované stavby byly vybrány podle nejnutnějších provozních potřeb
Foto: starostove-nezavisli.cz
Popisek: Jana Plamínková (STAN)

Rada hl. m. Prahy dnes schválila Plán hospodářské infrastruktury na rok 2016. Ten zahrnuje investiční akce podle střednědobého investičního plánu pro roky 2016 – 2020 a nutnou koordinaci jiných investorů v rámci hlavního města, zejména Technické správy komunikací, Dopravního podniku hl. m. Prahy, městských částí, Pražské plynárenské a podobně.

Celkové finanční zdroje na investice pro rok 2016 jsou předpokládány ve výši 2 329 079 tis. Kč bez DPH. Vycházejí z vodného a stočného na rok 2016 ve výši 1 788 331 tis. Kč, navýšeného o převod nevyčerpaných finančních prostředků z nájemného r. 2015 ve výši 1 090 748 tis. Kč. Dále jsou zdroje sníženy o Rezervu na celkovou přestavbu a rozšíření ÚČOV Praha na Císařském ostrově ve výši 550 000 tis. Kč.

„Cílem je snížení rozestavěnosti akcí z důvodu nutnosti zachování přiměřené dopravní obslužnosti v dotčených oblastech na území hlavního města Prahy. Nově zahajované stavby byly k realizaci vybrány zejména na základě nejnutnějších provozních potřeb z důvodu zajištění zásobení obyvatelstva pitnou vodou v požadované kapacitě a kvalitě a současně i zajištění odvodu a čištění odpadních vod,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…