Pojezný (SPD): Policie, maňáskové divadlo mocných.

01.09.2019 18:18

Hlídat, nehlídat, chytat, nechytat, pokutovat, nepokutovat - říkám já král, pardon STAROSTA Prahy 6 Ondřej Kolář I.

Pojezný (SPD): Policie, maňáskové divadlo mocných.
Foto: PSP
Popisek: Vítězslav Pojezný

Kdyby dění na Praze 6 kolem sochy Koněva nebyla pravda, byla by to komedie na téma "Jak si starosta hraje s policií". Socha maršála Koněva byla barvou poničena několikrát, ale naše bystré policejní oko, jak jinak, nikoho nevypátralo. Při dnešním pohledu si říkám "Našli rádcové, našli, nebo vůbec nehledali, protože na tom nebyl zájem". Když je Koněv polit rudou barvou a jsou u něj napsána hloupá slova, tak má král Kolář I. pochopení, vždyť jde o vyjádření názoru a nejsou peníze na ochranu, ani kamerový systém a už vůbec ne na policii.

"Našli rádcové vandala našli? Nenašli vaše veličenstvo nenašli!" No a když je Koněv umyt a král zostuzen, tak Koněva zakryje, na což peníze najednou jsou a policie hlídkuje o 106 a slídí a běhá a zatýká. Lotr sundal plachtu! "Chytili rádcové lotra, chytili? Ano veličenstvo chytili a pořád hlídáme a slídíme!"

To vše je nejen neskutečně trapné, ale je to názorná ukázka, že policie je pouze maňáskové divadlo v rukách mocných. Opravdu je v téhle zemi ještě někdo, kdo věří v objektivitu policie a v jejich heslo "POMÁHAT A CHRÁNIT"? Připomíná mi to spíše filmy o Italské mafii, kde policie byla jejich prodlouženou rukou, ale o spravedlnosti se mluvit nedalo. O soudech ani nemluvím, to se i Altner v hrobě otáčí.

Přeji všem krásný zbytek poslední prázdninové neděle, prvňáčkům zítra úspěšný krok do školních lavic a my ostatní se těšme na další představení policie v režii mocných.

Převzato z profilu politika

Vítězslav Pojezný

  • SPD
  • Předseda Oblastního klubu SPD Praha 5
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…