Popov (TOP 09): Babišovy výmluvy

18.03.2016 22:00

„Mně se nelíbí, že KDU-ČSL souhlasí se schůzí, nemá to nic společného s mým působením v politice, nemá to nic společného s koaliční vládou, je to vyloženě megakampaň,“ uvedl Babiš. Pane Babiši, právě to s Vámi má společného hodně, jde o Vaši důvěryhodnost, pokud tento projekt uspokojivě nevysvětlíte, jak Parlamentu ČR, kterému se v první řadě zodpovídáte a občanům ČR, pak ve Vládě ČR doopravdy nemáte co dělat!

Popov (TOP 09): Babišovy výmluvy
Foto: TOP 09
Popisek: Simeon Popov

Partneři hnutí ANO si podle něj neuvědomují, že jejich případná podpora schůze poškozuje vládu v očích občanů, protože je vnímána jako konflikt v rámci koalice. Ten kdo poškozuje Vládu ČR a tím i pověst poslanců, politiků jste Vy pane Babiši, a to zvoleným způsobem komunikace ve věci Čapí hnízdo (mlžení, lhaní, mlčení)!

I kvůli tomu, že případ je vyšetřován policií a evropskými orgány, sněmovna by se podle Babiše měla soustředit na důležitější věci. „Sněmovna má obrovské problémy v přijímání zákonů, je tam spousta důležitých zákonů pro lidi a teďka se budeme bavit o Čapím hnízdu. Myslím, že je to směšné a že lidi chápou, že je to jen cíl mě poškodit,“ řekl. Lidé, pane Babiši, chtějí konečně v Parlamentu a Senátu ČR slušné, poctivé, pracovité a pravdomluvné poslance, starající se skutečně o věci veřejné! Tak jak jste i Vy sám ve volební kampani sliboval. To, že práci nestíháte, jelikož se s největší pravděpodobností staráte spíše o holding AGROFERT, a.s. než o Českou republiku, je Vaše odpovědnost a evidentně i určitá neschopnost plnit sliby!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.