Portlík (ODS): Magistrátní koalice pokračuje v politice chaosu v ulicích

15.10.2020 15:19

Pražané často nejsou s předstihem informováni o dopravních omezeních. ODS opakovaně na Zastupitelstvu hlavního města Prahy předkládá usnesení, které zajistí povinnost Magistrátu koordinovat dopravní omezení s dotčenými městskými částmi a pomůže tak lepší informovanosti občanům Prahy.

Portlík (ODS): Magistrátní koalice pokračuje v politice chaosu v ulicích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čerstvě zvolený předseda pražské ODS Tomáš Portlík

“Již podruhé předkládáme návrh, který radním metropole uloží povinnost dotčené městské části včas a v předstihu informovat o chystaných dopravních omezeních a toto omezení s městskými částmi koordinovat. Náš návrh podporovaný řadou městských částí byl pokaždé většinou vládnoucí koalice alibisticky odmítnut, případně se zastupitelé k návrhu statečně zdrželi”, uvádí Tomáš Portlík, předseda pražské ODS a místostarosta Městské části Prahy 9.

"V mezidobí přitom došlo k dalšímu pochybení Magistrátu, když bez předchozích konzultací s dotčenými městskými částmi omezil provoz na ulici Chodovská s úplnou uzavírkou ve směru do centra. I přes ujišťování náměstka primátora pro oblast dopravy Adama Scheinherra na Zastupitelstvu, že bude sjednána náprava, nikdo z odpovědných osob s představiteli dotčených městských částí ani toto velmi citlivé opatření dopředu nekonzultoval. Tuto situaci skutečně nelze dále přehlížet", dodává předseda pražské ODS, Tomáš Portlík

Magistrátní koalice pokračuje v politice chaosu v ulicích a vytváří řadu nebezpečných dopravních situací. To samozřejmě zasahuje do kvality života všech Pražanů. Přitom občanům Prahy před volbami slibovali lepší komunikaci. ODS na dodržení jejich slibu trvá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

10:14 Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti a sebevědomí ČR.