Portová (Úsvit-NK): Přátelství se utužuje u Fidela

07.04.2016 16:47

Přátelství ČSSD a ODS s hnutím ANO je třeba upevnit pod horkým kubánským sluncem, s Havana rumem, doutníky a krásnými Kubánkami.

Portová (Úsvit-NK): Přátelství se utužuje u Fidela
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dita Portová

Plzeňská ČSSD a ODS už spolu táhnou léta. Vládnou společně na magistrátě a vše nasvědčuje tomu, že pokud volič umožní, bude nové složení kraje kopií města. Aby i na kraji, stejně jako v Plzni zavládl klid a kontrolní výbor raději nekontroloval, bylo třeba upevnit i přátelství s hnutím ANO. A tak všichni svorně v sobotu vyrazili utužit své přátelství na Kubu. Řada politiků si zvykla poznávat exotické kraje za peníze daňových poplatníků, ani náš kraj není výjimkou.

Jakým bude Kuba přínosem pro ekonomiku města Plzně a Plzeňského kraje mi není jasné. Kuba s investicemi do našeho kraje asi nepůjde a diktátorským způsobům se naši chlapci školit nemusí. Jedině, že by tam jeli poměřit své zkušenosti, které načerpali ve svých stranách. Ráda si počkám, s čím se delegace po návratu pochlubí.

Podivná účast

V čele 19členné delegace je bývalý kovaný komunista, nynější hejtman za ČSSD, Václav Šlajs a lídr za hnutí ANO, předseda OHK, která výlet zaštiťuje, Miloslav Zeman. Jako parťák se přidal, údajně za své, známý plzeňský kmotr Roman Jurečko (ODS). Technický náměstek primátora Pavel Šindelář (ODS) vyrazil na Kubu, čirou náhodou ve stejném čase a čirou náhodou na stejné místo, prý na dovolenou za své peníze. Co hledá na Kubě Ivo Grüner (ČSSD), který má na starosti evropské fondy, je mi také záhadou.

Celé ANO maká, jen v Plzni nemaká

Tak snad si u Fidela, pod horkým kubánským sluncem, s Havana rumem, doutníky a krásnými Kubánkami účastníci zájezdu upevní své přátelství, utvrdí se, že si oči nevyklovou a doufejme, že až na kraji skončí po volbách hnutí ANO v opozici, bude tak hodné a impotentní jako je na městě a že kšefty vládnoucí ČSSD a ODS kontrolovat nebudou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…