Pražská ČSSD: Naše rozhodnutí je reakcí na nestandardní chování TOP 09, ODS a Trojkoalice

30.11.2015 19:06

Prohlášení pražské ČSSD k pokračujícím vyjednávání o koalici:

Pražská ČSSD: Naše rozhodnutí je reakcí na nestandardní chování TOP 09, ODS a Trojkoalice
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Předsednictvo KVV ČSSD Praha a pražský klub zastupitelů ČSSD na společném jednání potvrdily rozhodnutí klubu zastupitelů neúčastnit se koaličního projektu s TOP 09, ODS a Trojkoalicí. Toto rozhodnutí bylo přijato v reakci na jejich nestandardní chování, když společně hlasovaly pro odvolání zastupitele ČSSD Jana Slezáka z pozice předsedy Výboru ZHMP pro územní rozvoj a územní plán, přestože nás předtím tyto subjekty vyzývaly k jednání o společné koalici.

Pražská ČSSD ctí dohodu o partnerství s hnutím ANO a po vzájemné dohodě budeme v dalším vyjednávání o podobě pražské koalice postupovat společně. Hl. m. Praha v současnosti potřebuje stabilní vedení, v rámci kterého si zúčastněné strany budou moci důvěřovat a vzájemně se respektovat. ČSSD a ANO v ZHMP disponují 25 hlasy a naším společným cílem je získat dalšího partnera, se kterým budeme moci sestavit stabilní většinovou koalici a pokračovat tak v započaté práci pro hlavní město.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!