Pribula (ANO): Tolik vyrobených hrdinů se zmalovaným zadkem neměla ani Kuba v zátoce Sviní

18.11.2017 12:39

28 let po majetkovém puči je stále živena fikce o všelidové revoluci.

Pribula (ANO): Tolik vyrobených hrdinů se zmalovaným zadkem neměla ani Kuba v zátoce Sviní
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Obrovské majetkové přesuny se vždy dějí v režii světových mocností a za přímého řízení loutkovodičů  politických vůdců všech revolucí a státních převratů. Vše bylo domluveno a vše organizačně zajištěno a doslova s lehkostí předán majetek státu, těm předem určeným lidem.

Dohoda mezi SSSR a Západem uvolnila Východní evropské státy a zaručila nezasahování a pokojné předání majetku a moci vybraným a předem připravovaným vůdcům. Archívy ještě nejsou zcela zničeny a historické data jsou při jisté snaze k dispozici.

V každém systému jsou skupiny, které v boji o zdroje budou buď hájit, nebo brojit proti elitám u moci

KSČ tvořila politickou a ekonomickou elitu a s ní úspěšně kooperovalo obrovské množství mas lidí všech společenských skupin. Od Jisker, Pionýrů, Svazu mládeže SSM, Svazarmu, SČSP, ROH, ČSLA, VB, STB.

Nelze nezmínit strany národní fronty včetně Lidovců a Socialistů. Po umělecké frontě a pracující inteligenci se nedalo očekávat, že budou s touhou po svobodě a demokracii kroutit krkem vlastním sousedům a spolupracovníkům. Vše bylo natolik propojené socialistickou vzájemností, hranou i nehranou a lidmi věřící v sociální stát. Kdo skutečně chápe dějinné souvislosti v rámci evolučního vývoje, antropologie a geopolitických zájmů mocností, se musí smát velkolepému divadlu na revoluci. V revoluci skutečné, teče krev a jsou mrtví! Tak ji aktéři pojmenovali pro masy Sametovou. V roce 1968 se mohl celý národ postavit a nikdo nic nezmohl. Západ jen taktně přihlížel a nedovolil si pípnout proti dohodě velmocí. Ještě nebyl ten správný čas na opuštění Východního bloku.

Studenti a děti nikdy nic nevyřvou, dokud nejsou správně vedeny vůdci, za podpory nejlépe celebrit, intelektuálů společnosti a církevních pohlavárů

Rok 1989. V každé rodině jeden Komunista, Pionýr a Svazák. Zlatá mládež komunistů byla v drtivé většině na Vysokých školách Obraz samotných docentů a profesorů pochodující Prahou či Brnem nemá ten správný emočně politický obraz. Děti musí být vždy tam, kde je to třeba a studenti pro svou naivitu se vždy elitám hodí, nejvíce děti nomenklaturních kádrů. Poté je s klidem odhodí na vedlejší kolej i se zásluhou. Tady máte pomníček a jednou za rok sem napochodujte a ukažte se, ve svém intelektuálním povýšení!  Je tu tryzna show a proto zapalujte svíčky a oslavujte skupinovou hloupost!

Už jen chybí k velkolepé oslavě položit vedle stovky svíček -  Kim Čong Ilie. Klanět se zmalovaným studentským zadnicím prostě akademicky i politicky nejde, ani za použití moderní neurologie a genderové rovnováhy.

Dnes si zatancujte a zítra se uvidí?

Oslavy majetkového převratu, jsou novodobým kultem zlatého Telete, mamonu, bezbřehého sobectví, egoismu v režii celebrit, západních lokajů, zločineckých ekonomických skupin, zločineckých politických polistopadových vlád, prolhaných médií a bezpáteřních politiků. Tato listopadová šlechta ukradla státní majetek jen ve svůj prospěch a kapsu. Pojem demokracie se díky těmto lidem léta zajídá a nevěří, že se nějaké vůbec dožijí. Jedni Havla k smrti nenávidí a druzí ho budou brzy svatořečit.

Havel nebo někdo jiný a stejno tak jiní-další-místo oněch. Je v Pánu, byl to náš prezident, nějaká forma úcty je na místě a snad bude i nadále k tomu současnému i budoucímu? Zda lidé odhodí slušnost pro politické postoje, je více než pravděpodobné.

Dnes opět gauneři a podvodníci straší ztrátou demokracie, ohrožením demokracie a cestě někam na Východ. Pokud má zloděj strach z kriminálu, je z něj vždy bojovník za demokracii a lidská práva. Pokud je to zločinecké spolčení, zpravidla utvoří politickou stranu a pomocí milionů obsadí vládní posty. Po celou dobu od majetkového puče tu vládla kooperující forma politiků napojených na státní i soukromé firmy.

Demokraticky podělili zisky a vlastním lidem určili s posvěcením ČNB a jejich zločineckým kurzem, novodobé otroky za směšnou mzdu. To je ovšem jiná demokracie a jiná svoboda, tam není místo na protest a demonstrace.

Slavit listopad je pojistka elit proti skutečné revoltě a skutečné revoluci, která skutečně odstaví a potrestá parazity

Dav má krátkou paměť a za tři dny, posílení vzájemnou odvahou bojovníků, se vrhnou na kuřáky v hospodách, na podezřele kouřící komín důchodkyně na vesnici, vrhnou se na obhajobu svobody a hromadně budou aktivisti mazat svobodné myšlenky na sítích, udávat své sousedy za urážku menšin, uprchlíků a za nesprávný názor na 17 listopad 1989.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.