Primátor Čeřovský: Město nabízí dezinfekci podnikatelům

30.03.2020 19:43

Statutární město Jablonec nad Nisou nabízí pomoc firmám, kde pracovníci přichází do kontaktu s veřejností. Magistrát věnuje dezinfekční prostředek na hygienu rukou. Stačí se ozvat na e-mail, žadatel pak bude zařazený do distribučního plánu.

Primátor Čeřovský: Město nabízí dezinfekci podnikatelům
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Máme určitou zásobu dezinfekčních prostředků pro úřad a městem zřízené organizace a rádi bychom pomohli dalším subjektům, které by je potřebovaly,“ říká jablonecký primátor Jiří Čeřovský. Magistrát nabízí dezinfekční prostředek na ruce například restauracím, poskytujícím prodej z okénka. „Lidé si tu nemají kde ruce umýt. Dezinfekci jsme nabídli také obchodním řetězcům, z nichž dva si ji už odebrali. Nabízíme ji teď širší veřejnosti,“ dodává primátor Čeřovský, podle kterého stačí jediné – napsat na e-mail landova@mestojablonec.cz. 

„Žadatelé budou zařazení do schvalovaného plánu distribuce a na svou e-mailovou adresu dostanou zprávu, kdy a kde si dezinfekci do přinesené nádoby budou moci vyzvednout,“ vysvětluje vedoucí oddělení vnitřního auditu Martin Oklamčák. 

V současné chvíli má magistrát určité množství dezinfekce ve svém depozitu pro vlastní potřeby, 100 litrů rozdělil dle velikosti do obcí v rámci ORP Jablonec nad Nisou a 100 litrů předal místní pobočce Českého červeného kříže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…