Primátor Jura: Známe dodavatele marketingových a propagačních služeb pro město Prostějov

23.04.2022 19:37

Radní na svém posledním jednání rozhodli v zadávání veřejné zakázky malého rozsahu o výběru dodavatele zakázky „Služby v oblasti marketingu a propagace pro statutární město Prostějov v roce 2022/2023“. Smlouva bude uzavřena se společností TK PLUS s.r.o. Prostějov.

Primátor Jura: Známe dodavatele marketingových a propagačních služeb pro město Prostějov
Foto: Město Prostějov
Popisek: František Jura

Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních služeb v oblasti marketingu a propagace statutárního města Prostějov. 

Anketa

Zaslouží si ředitel BIS Michal Koudelka státní vyznamenání?

2%
95%
hlasovalo: 42652 lidí

„Ze služeb, které bude společnost městu poskytovat, můžeme například zmínit propagaci a reklamu města při vybraných sportovních, kulturních a společenských akcích dodavatele organizovaných v Prostějově, v olomouckém regionu a také v České republice (sportovní turnaje, poháry, mítinky, klubové soutěže, výstavy a kulturní festivaly). Dodavatel dále zajistí prezentaci města prostřednictvím plošné reklamy a v tištěných materiálech na těchto akcích. V dále se postará o zajištění mediální prezentace města Prostějova při jejich konání v televizi, rozhlase, tisku, na sociálních sítích a na webových stránkách těchto či doprovodných akcí,“ vyjmenoval primátor František Jura.

Propagační a marketingové služby budou poskytovány na smluvně dohodnutých akcích pořádaných od 20. 04. 2022 do 19. 04. 2023.

„Požadovali jsme nejméně dvě akce místní úrovně; dvě akce regionální úrovně, dvě celostátní úrovně a jednu akci mezinárodní úrovně. Vše za 1.6 milionu korun (bez DPH),“ uzavřel primátor města Prostějova František Jura.  

Veřejná zakázka bude financována výhradně z prostředků města. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích