Primátor Macura: Připravili jsme projekt pro děti v mateřských školách

25.03.2019 13:27

Velvyslanec Nizozemského království Kees Jan René Klompenhouwer navštívil ve čtvrtek 21. března Ostravu. v prostorách Nové radnice jej přijal primátor Tomáš Macura.

Primátor Macura: Připravili jsme projekt pro děti v mateřských školách
Foto: Petr Kupka
Popisek: Primátor Ostravy Tomáš Macura

Nizozemský velvyslanec se zajímal o činnost Moravskoslezského inovačního centra Ostrava (MSIC), především o inovace, které představují potenciál také pro firmy v Nizozemí. Primátorovi popsal, jak v jeho vlasti funguje propojení privátního a veřejného sektoru a univerzit, primátor velvyslanci zase vysvětlil fungování MSIC a právě jeho návaznost na místní univerzity a na město a kraj.

Debata se točila i na nutnost řemeslného vzdělávání. „Připravili jsme projekt pro děti v mateřských školách, kdy se zábavnou formou seznamují s řemesly a vytvářejí si k řemeslům do budoucna vztah,“ řekl primátor Tomáš Macura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.