Procházka (ANO): Plzeňský centrální obvod chystá pro seniory nové místo pro společná setkávání

25.07.2020 7:33

Plzeňský centrální obvod připravuje pro své seniory novinku. V blízké době dojde k zahájení rekonstrukce přízemí budovy Úřadu městského obvodu Plzeň 3 v sadech Pětatřicátníků 1. Tyto prostory budou novým kontaktním místem pro seniory, kde budou mít možnost zakoupit zvýhodněné vstupenky do divadla, zájezdy, vyslechnout si zajímavou přednášku, vytvořit si něco pro radost, předávat si recepty, shlédnout společně dokumenty a mnoho dalšího.

Procházka (ANO): Plzeňský centrální obvod chystá pro seniory nové místo pro společná setkávání
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Díky připravované změně se nám přestanou nevhodně mísit dvě agendy našeho odboru. Senioři budou obslouženi v jiných prostorách než klienti sociálních služeb. Zároveň nám to umožní poskytovat další služby pro seniory v klidném prostředí,” uvedl místostarosta Stanislav Šec.

Nové prostory budou nejen důstojnějším místem pro kontakt s úřadem, ale zároveň i prostorem pro další aktivity. Pro přípravu co nejlepšího programu se obvod zajímá, jaké záliby senioři mají a o jaké služby budou mít zájem. Vyplněním anonymního dotazníku (ZDE) pomohou zjistit, co je baví, jaké mají zájmy, popř. jaké služby postrádají. Za vyplnění níže dotazníku obvod velmi děkuje.

„Věřím, že senioři chystanou novinku ocení, ať už z řad jedinců, malých skupinek nebo seniorských svazů. Třeba i někteří z nich poznají nové přátele nebo nové způsoby, jak aktivně trávit volný čas. To je vlastně i takový náš malý cíl,“ doplnil starosta obvodu David Procházka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…