Prokeš: Vláda jako řezník, který operuje čtyřnásobný koronární bypass.

30.01.2021 13:06

Většina lidí v první vlně dodržovala pravidla a vládě věřila. Ve druhé vlně ztrácí vláda důvěryhodnost a věří jí jen někdo. Ve třetí vlně si už nevěří ani ve vládě a lidé se bouří.

Prokeš: Vláda jako řezník, který operuje čtyřnásobný koronární bypass.
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Myslím si, že nikdo nezpochybňuje  nebezpečí viru. Důkazem je solidarita mezi lidmi v první vlně.

Anketa

Má Česko nakoupit a využívat ruskou vakcínu Sputnik V?

93%
7%
hlasovalo: 25533 lidí

Lidem vadí vládní neschopnost a neprofesionalita v řešení situace. Vláda je jako řezník, co operuje bypass.

Všichni se učíme a snažíme přežít současnou situaci a věřím, je to těžký úkol i pro vládu. 

Kritika lidu je ovšem na místě. Omezení jsou nesmyslná a absurdní. 

Příkladem toho je moje pondělní služební cesta na Slovensko, kdy jedu do Bratislavy a u našich sousedů strávím cca.4 hodiny čistého času.

Před odjezdem se musím otestovat antigenním testem na COVID, což ještě dokážu pochopit. Ale proč ho musím platit? Za 14 dní tam pojedu znovu a opět budu platit 700,-Kč.

Možná někdo namítne, že testy jsou zdarma pro všechny. Není tomu tak. Protože jsem COVID prodělal vloni v listopadu a od mého negativního testu neuběhlo ještě 90 dní, tak si musím zaplatit svojí jízdenku. 

A pokud se stejně jako já po několika hodinách dovoláte na ministerstvo zahraničí, zdravotnictví, linku pro pendlery, potvrdí Vám to. 

Paradoxní je i to, že pokud do České republiky pracovně přijede na 24hod např. polský podnikatel, stačí mu jen pozvánka či prohlášení od obchodního partnera  a žádný test nepotřebuje. 

To je jen jedno z nařízení naší vlády. Ta jsou stejná, jako lednice bez pajšlu, kterou prodal Leo Popper ve filmu Smrt krásných srnců.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…