Prokop (ANO): Plníme sliby - Lékařská pohotovost v Praze 11 zůstane

16.12.2020 5:33

Letošní rok naplno ukázal, že zdraví je opravdu to nejcennější ¦?, co máme. Chceme, aby se nám na Jižním Městě společně dobře žilo, a k tomu patří pocit bezpečí - jistoty, že když budete mít problém, dostane se vám pomoci.

Prokop (ANO): Plníme sliby - Lékařská pohotovost v Praze 11 zůstane
Foto: archiv O. Prokop
Popisek: Ing. Ondřej Prokop

Před rokem jsme se proto pustili do boje za zachování lékařské a lékárenské pohotovosti na Praze 11 a včera na radě jsme konečně schválili výběr provozovatele včetně zajištění financování. Celé to byla to cesta plná překážek... Protože je rozpočet městské části dost napnutý. Ve spolupráci s kolegy z TOP 09 - STAN jsme museli najít úspory ve svých rozpočtech. A to se nakonec povedlo! Tím ale náš boj neskončil, čekala nás několikaměsíční jednání s koaličními partnery, kteří chtěli původně pohotovost zrušit. I ty jsme ale přesvědčili a dnes tak můžeme potvrdit, že pohotovostní lékařská služba i lékárna v Praze 11 zůstanou! S čím tedy můžete počítat? Pohotovost zůstane na Jižním Městě minimálně do konce roku 2023. Potom bude již na rozhodnutí budoucího vedení městské části, zda se rozhodne další provoz pohotovosti podpořit nebo ne.

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Ondřej Prokop

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…