Průzkum ukázal reálné šance na volební úspěch společné kandidátky Dělnické strany a LEV21

12.07.2016 21:35

Ústecké regionální deníky publikovaly výsledek jednoho z prvních předvolebních průzkumu k letošním krajským volbám. Agentura Phoenix Research předpovídá společné kandidátce Dělnické strany a strany Národní socialisté - LEV21 preference těsně pod pětiprocentní hranicí, která by znamenala vstup kandidátů těchto stran do krajského zastupitelstva. Pro představitele obou stran je to jasný signál, že o jejich program je mezi voliči zájem.

Průzkum ukázal reálné šance na volební úspěch společné kandidátky Dělnické strany a LEV21
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Výsledky předvolebního průzkumu zároveň ukazují, že spojení obou stran do jedné kandidátní listiny byl krok správným směrem, navzdory zbytečné mediální vlně, která se mezi novináři prohnala po oznámení společné kandidatury obou stran. Věříme totiž, že s blížícím se termínem voleb a po dalších osobních setkáních s občany se budou preference společné kandidátky DSSS a LEV21 dále zvedat.

Považujeme za chybné omezovat náš předvolební program pouze na boj proti migraci. Důkazem úspěšnosti naší politiky, která dbá především na důsledné dodržování pořádku a zákonů, jsou výsledky našich politiků například v Duchcově. O tom budeme také v předvolební kampani přesvědčovat občany.

Jaroslav Andres, ústřední tajemník Národní socialisté - LEV21

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…