Rajchl (PRO): Je nejvyšší čas začít jednat

22.06.2023 19:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hrozbě islamizace Evropy

Rajchl (PRO): Je nejvyšší čas začít jednat
Foto: Repro XTV
Popisek: Předseda strany PRO, Jindřich Rajchl

Nedá mi to, aby se ještě jednou nevrátil k ke "zradě století" spáchané na občanech České republiky Vítem Rakušanem, jenž nepochopitelně zvedl ruku pro povinnou solidaritu při rozdělování migrantů v rámci EU. Zaprodanost tohoto jeho kroku opravdu nemá v moderní historii naší země obdoby.

Výjimka z povinnosti platit 20 000 EUR na hlavu za každého nepřijatého "přerozděleného" migranta do konce války na Ukrajině, kterou se ministr vnitra ohání, je naprosto směšná. Ve výsledku bude znamenat to, že po skončení války bude náš sociální systém stále zatížen péčí o ukrajinské uprchlíky, a ještě budeme nadto buď přijímat islámské běžence, nebo se vykupovat placením odpustku, k němuž naprosto dokonale sedí adjektivum "nekřesťanský".

Osobně vidím v islamizaci Evropy největší střednědobou hrozbu. A to s obrovským odstupem. Nějaká klimatická změna je v srovnání s tímto fenoménem naprosto směšným detailem. Nejde jen o hrůzostrašné excesy v podobě teroristických útoků jako jsme viděli ve francouzském Annecy, kde syrský migrant bodal do dětí jak zběsilý, nýbrž o evidentní snahu prosadit islám coby dominantní normu pro definici kulturního, společenského a právního rámce evropského kontinentu v příštích letech.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Výpady bonnských žáků napadajících spolužačky, které se neoblékají v souladu s pravidly koránu, jsou jen první ochutnávkou z budoucího menu, které nám muslimští migranti hodlají v budoucích letech servírovat. Nemusíte být matematickou hvězdou, abyste si dokázali spočítat, jak se bude vyvíjet demografie na našem kontinentu v příštím období - islamizace našeho starého dobrého kontinentu už je v plném proudu.

A jaké je naše řešení?

Anketa

Je třeba, aby si bezpečnostní složky dávaly pozor na Rusy, kteří u nás žijí?

14%
86%
hlasovalo: 21918 lidí

  1. Nekompromisně odmítnout princip "povinné solidarity". Česká republika nesmí být nucena převzít fatální následky chybné migrační politiky Německa a dalších evropských zemí.
  2. Okamžité a důrazné zastavení migrační turistiky přes Středozemní moře. Evropa nesmí nadále nečinně přihlížet převoznickému kšeftu a musí udělat vše, co je v jejích silách, aby mu efektivně a rychle zamezila.
  3. Tvrdé tresty pro jakékoliv násilné prosazování islámských zvyků, a to zejména vůči ženám a dívkám. Okamžité vyloučení ze školy za jakýkoliv exces tohoto charakteru.
  4. Jasná deklarace, že české azylové právo bude mít vždy přednost před jakoukoliv evropskou dohodou uzavřenou bruselskými neomarxisty (+ zrušení článku 10a naší Ústavy, jenž zakotvuje přednost aplikace mezinárodních úmluv před naším vnitrostátním právním řádem.
  5. Urychlené zahájení jednání s Polskem, Slovenskem, Maďarskem o společné ochraně vnějších hranic V4. Realizace tohoto procesu bude trvat několik měsíců či let, proto je nezbytné jej zahájit okamžitě.
  6. Pokud to bude nezbytné, tak vystoupit ze schengenského prostoru a obnova hraničních kontrol. Ano, líbí se mi možnost volně cestovat přes hranice, nicméně raději oželím pár minut "na čáře" s tím, že ukážu policistům pas, než abych přihlížel nekontrolovanému přílivu islámských migrantů se všemi důsledky, které by to pro naši zemi přineslo.

Každopádně máme nejvyšší čas začít jednat.

Jako vždy je krokem číslo 1 demise vlády Petra Fialy. Bez toho se totiž nepohneme ani o centimetr.

Už brzy vám sdělíme, kdy se do toho pustíme. Věřím, že tentokrát zcela sjednoceně a bez hloupých výmluv.

Zcela otevřeně říkám, že každý, kdo zůstane bez vážného důvodu doma, ponese v mých očích spoluodpovědnost za devastaci této země vládou Petra Fialy.

Naše loď nabírá vodu a jde velmi rychle ke dnu. Proto musíme k pumpám.

Všichni!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii