Rajchl (PRO): Ti novodobí svazáci nás prostě nezastaví

15.04.2024 8:19 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k problémům při organizaci setkání s podporovateli strany PRO v Plzni

Rajchl (PRO): Ti novodobí svazáci nás prostě nezastaví
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení nového vedení krajské organizace PRO v čele s Michalem Haškem a Klárou Liptákovou s jejich prioritami pro krajskou i celostátní politiku

Pro setkání v Plzni nám postupně odřekly pronájem tři různé sály. Všechny obdržely povětšinou anonymní “upozornění”, že jsme nacisté, komunisté, extremisté a možná i mimozemšťané. Výmluvy některých správců, že původně nevěděli, o jakou akci se jedná, působily až dětinsky. Zejména v případě sálu JAS, kde už jsem dříve dokonce dvakrát vystupoval.

Nakonec jsme se rozhodli setkat se s našimi podporovateli na náměstí, a přestože jsme měli na propagaci asi 36 hodin, tak přišlo víc lidí, než by se vešlo do jakéhokoliv z těch sálů, které nám setkání zrušily.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17420 lidí

Ti novodobí svazáci nás prostě nezastaví.

A vám, kteří se jich pořád ještě bojíte, vzkazuji jediné - zahoďte už konečně strach! Zlu nelze ustupovat! A ta pětikoaliční sebranka, podporovaná novodobými Pavlíky Morozovy, je opravdu čisté zlo. Stejné, jako představovali bolševici před rokem 1989. Možná ještě horší.

Takže děkuji Plzni za krásnou poslední spanilou jízdu a v úterý už startujeme kampaň ve 13:00 ve Zlíně u pomníku Tomáše a Jana Antonína Baťových. Možná se tam setkáme s Petrem Pavlem, komunistickým rozvědčíkem, jenž dělá jen ostudu titulu “prezident České republiky”. Tak dorazte.

Možná to bude velmi zábavná akce. Rád bych ji pojal nejen jako start naší kampaně, nýbrž též jako protest proti Petru Pavlovi a všemu, čím naši zemi ponižuje.

A hlavně buďte PRO!

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

18:09 Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předsedovi SOCDEM Šmardovi.