Rajchl (PRO): Už tu pětikoaliční frašku ukončete

19.01.2024 12:12 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zachraňování demokracie na Slovensku a v Maďarsku Evropským parlamentem

Rajchl (PRO): Už tu pětikoaliční frašku ukončete
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jindřich Rajchl

Pirátský europoslanec Peksa se na svém profilu rozvášnil o tom, jak budou na půdě evropského parlamentu zachraňovat demokracii na Slovensku a v Maďarsku přijímáním nějakých pomatených usnesení, odsuzujících postupy Viktora Orbána a Roberta Fica.

Tak jsem mu tam pod jeho status připsal takový krátký komentář. A vzhledem k tomu, že zaujal několik set uživatelů, tak jsem si říkal, že by byla škoda o něj ochudit vás ostatní, kteří jste jej nezaregistrovali.

Anketa

Bude Donald Trump v listopadu zvolen prezidentem USA?

89%
6%
hlasovalo: 26570 lidí

Tak tady je:

Můžete mi vysvětlit, kde vůbec, vy svazáci, berete tu drzost zasahovat do výsledků demokratických voleb v jedné, či druhé zemi? Orbán má v Maďarsku šedesátiprocentní podporu, zatímco vám už tady nevěří ani toulavý pes.

A pokud mluví o korupci člen strany, která sedí ve vládě, kde funkci ministra vnitra vykonává člověk, jenž byl přímo napojený na hlavní aktéry kauzy Dozimetr, tak to už je naprostá komedie. A to už ani nemluvím o usvědčeném lháři Jurečkovi.

Už tu pětikoaliční frašku ukončete. Uděláte tím pro demokracii stokrát víc, než plácáním těchto bezduchých výroků nebo nějakým pofiderním usnesením v tom vašem eurosvazáckém cvokhausu, zvaném europarlament.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…