Rejmont (TOP 09): Řeka Bečva a chemička Deza

28.12.2020 15:38

Řeka Bečva zažívá nejhorší období ve své historii. Stíhá ji jedna kalamita za druhou.

Rejmont (TOP 09): Řeka Bečva a chemička Deza
Foto: Facebook
Popisek: Miloš Rejmont

Nejhorší proběhla v neděli 20. září, kdy kyanid vyhubil prakticky všechny ryby, které v Bečvě byly. Již tenkrát si většina z nás myslela, že původcem zla bude asi chemička Deza patřící do Babišova koncernu. Deník Referendum prostřednictvím Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky v hluboké analýze toto podezření potvrdil.

Jak je možné, že kompetentní úřady - hasiči, policie, Povodí Moravy, Česká inspekce životního prostředí a odbor životního prostředí Valašské Meziříčí během pár dnů nezajistily dostatečné množství vzorků a tím důkazů? Nesměly?

Následující víkend již přišly deště, "velká voda" a dělat analýzu vzorků již nemělo význam provádět. Agrofert už zase podal trestní oznámení na Deník Referendum. Opět neuspěje. Zuzana Vlasatá a Jakub Patočka mají moji důvěru. Jsem rád, že jsem se s nimi mohl osobně seznámit a to po reportáži Selský rozum podle jejich knihy Žlutý baron, která pojednává o skutečném plánu Andreje Babiše, jak stát zřídit jako firmu.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

20:03 Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na rozhodnutí Ústavního soudu