Rokytka (KSČM): Kandidáti na prezidenta, nebo na svěrací kazajku?

11.07.2017 4:31

Průzračnost finančních zdrojů se sleduje, průzračnost myšlení nikoliv, konstatuje předseda Přípravného výboru strany mládí, rozvoje a stability Rozhodneme Rokytka.

Rokytka (KSČM): Kandidáti na prezidenta, nebo na svěrací kazajku?
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Zhnusení spoluobčanů z protikandidátů na prezidenta naší republiky roste: Jak mohou lidé, kteří sbírají od občanů 50 000 podpisů, aby vůbec mohli na Hrad kandidovat, jedním dechem tvrdit, že budou proti referendu o EU a czexitu? To by měli zkoumat psychiatři, jde o téma i na disertační práci, zlobí se lidé na sociálních sítích.

Věc je ale ještě horší, ti protikandidáti ostentavně pohrdají nejen občany, kterým se nabízejí sloužit za zhruba třistatisícový plat, ale i nejvyšším zákonem naší země - ústavou a její nedílnou součástí Listinou základních práv a svobod. Přímá demokracie je součástí ústavy a referendem jsme do EU také po masivní vládní kampani celkem těsně vstoupili.

Navíc je v nejvyšším zákoně zakotven také zákaz diskriminace a svobodná soutěž politických sil, takže řeči o tom, že vládu s komunisty by nikdy nejmenovali jsou zcela protiústavní a navíc popírají i rozsudky soudu, které stanovily, že když si lidé svobodnou, beztřídní společnost demokraticky zvolí, nemůže jim v tom nikdo bránit - šlo by prý totiž o popření samotného principu demokracie, jak se shodl i Nejvyšší soud Spojených států.

Přesto se najdou fašizující zbohatlíci, kteří těmto psychopatům, disociovaným, porouchaným osobnostem a antidemokratům platí:

Bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš disponuje v tuto chvíli na transparentním účtu částkou 9,5 milionu korun, jeho protikandidát Michal Horáček miliony pěti. Přitom Horáček si chce platit celou kampaň sám, zřídil tak nový druh transparentního účtu, na nějž může posílat peníze jen on sám.

Do prezidentského klání se nedávno přihlásil dokonce také bývalý šéf Škody Auto Vratislav Kulhánek, jehož kolegové už jsou v dieselgate stíháni za spiknutí proti zdraví amerického lidu akterý je uchazečem jedním miliardářem obnovené Občanské demokratické aliance. Ta mu právě má kampaň financovat. „Ale samozřejmě počítáme se sponzory,“ míní Kulhánek, jenž chce transparentní účet zřídit nejpozději do 14 dnů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

4:32 Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochraně půdy.