Rokytka (KSČM): Perspektivy malého a středního podnikatele v rozvojové Czechii nejsou valné

27.02.2017 4:31

Babiš a jeho dvě stě zaměstnanců se sešlo v centru medicíny na schůzi ANO, bude líp, ale komu?

Rokytka (KSČM): Perspektivy malého a středního podnikatele v rozvojové Czechii nejsou valné
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Jak ukazují poslední informace ze sjezdu hnutí ANO, makroekonomický rámec českého hospodářství, resp. ekonomiky v ČR v globalizačním eurodolarovém kontextu se nezlepší a Babišovo blouznění o "baťovské cestě" nemá šanci na střednědobý hospodářský úspěch, pouze krátkodechý politický.

Management a vlastníci malých a středních českých firem (subdodavatelé subdodavatelů) by měli v rámci širší strategie czexitu zahájit taktické praktické kroky a jejich implementaci s podporou vytvořené české networkingové sítě zacílené na spolupráci a konečného zákazníka. Bez toho opravdu nemají malí a střední podnikatelé v malé rozvojové zemi nově zvané Czechia šanci na přežití, která je i tak poměrně malá.

Zde půjde zejména o komerční neurologický marketing v tvrdě konkurenčním dezinformačním virtuálním světě, přičemž čeští podnikatelé mají pasivní přístup k tomuto světu a rozbujelé falešné vědomí, exportně podpořené pouze podhodnocenou korunou, takže jde o nelehkou výzvu a nakonec zřejmě tak jako tak o své tvrdě vybudované firmy v rámci EET a insolvenční mafie mohou lehko přijít.

Lze tomu zabránit pouze koordinovanou politicko-ekonomickou aktivitou, zesíťováním v rámci širokého pravolevého hnutí za czexit, jinak stručně řečeno budou jejich dcery v harémech či sexuální otrokyně, pokud nekonvertují k jediné pravé víře a synové jako eunuchové budou hlídači v oněch harémech nebo janičáry, pokud tedy dobře dopadne situace na východní frontě, jinak střední Evropě hrozí vinou špatné strategie a vlastizrady generálů typu Pavla atomový holokaust, konstatují TOP konzultovaní analytici.  Czexit požaduje 85 procent obyvatelstva ČR. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Pan premiér udělal to nejhorší, co mohl, opět rozdělil společnost

17:17 Havlíček (ANO): Pan premiér udělal to nejhorší, co mohl, opět rozdělil společnost

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k rozdělování společnosti