Rozehnal (ANO): Ulici M. Majerové ve Vrahovicích čeká rekonstrukce

06.02.2023 10:46

Radní na své poslední schůzi jednali o připravované investiční akci „Rekonstrukce ul. M. Majerové Prostějov – Vrahovice“. Komunikaci čeká oprava a rozšíření.

Rozehnal (ANO): Ulici M. Majerové ve Vrahovicích čeká rekonstrukce
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Vzhledem k tomu, že budoucí komunikace a kanalizace bude zasahovat do pozemků Povodí Moravy, s.p. bylo třeba posoudit a schválit zřízení takzvané služebnosti mezi městem a Povodím Moravy. Projednávány byly také pronájmy trojice pozemků, které vlastní Povodí, a které budou dotčené plánovanou investiční akcí,“ uvedl náměstek primátora Jiří Rozehnal s tím, že rozsah zatížení pozemků bude znám po vypracování geometrického plánu.

Jak dále uvedl náměstek Rozehnal, pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení bude nutné mít dořešeny majetkoprávní vztahy k dotčeným pozemkům ve vlastnictví Povodí Moravy, s.p. a uzavřené „Nájemní smlouvy a smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti“. Jejich uzavření je podmínkou pro vydání stavebního povolení na výše uvedenou investiční akci a její realizaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

16:05 Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.