Rozehnal (ANO): Ulici M. Majerové ve Vrahovicích čeká rekonstrukce

06.02.2023 10:46

Radní na své poslední schůzi jednali o připravované investiční akci „Rekonstrukce ul. M. Majerové Prostějov – Vrahovice“. Komunikaci čeká oprava a rozšíření.

Rozehnal (ANO): Ulici M. Majerové ve Vrahovicích čeká rekonstrukce
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Vzhledem k tomu, že budoucí komunikace a kanalizace bude zasahovat do pozemků Povodí Moravy, s.p. bylo třeba posoudit a schválit zřízení takzvané služebnosti mezi městem a Povodím Moravy. Projednávány byly také pronájmy trojice pozemků, které vlastní Povodí, a které budou dotčené plánovanou investiční akcí,“ uvedl náměstek primátora Jiří Rozehnal s tím, že rozsah zatížení pozemků bude znám po vypracování geometrického plánu.

Jak dále uvedl náměstek Rozehnal, pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení bude nutné mít dořešeny majetkoprávní vztahy k dotčeným pozemkům ve vlastnictví Povodí Moravy, s.p. a uzavřené „Nájemní smlouvy a smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti“. Jejich uzavření je podmínkou pro vydání stavebního povolení na výše uvedenou investiční akci a její realizaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Pane Babiši, nepomáháte už více zlu než dobru?

18:14 Ministryně Černochová: Pane Babiši, nepomáháte už více zlu než dobru?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předvolebním slovům Andreje Babiše.