Rozner (SPD): Le Pen se zbláznila, ukazovat v Evropě pravdu?

04.03.2017 7:32

Evropský parlament ve čtvrtek částečně zrušil poslaneckou imunitu šéfce francouzské Národní fronty Marine Le Penové, aby mohla být odsouzená. Policie ji vyšetřuje za to, že zveřejnila brutální snímky vražd spáchaných islámskými pomatenci.

Rozner (SPD): Le Pen se zbláznila, ukazovat v Evropě pravdu?
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Důvod? Jeden novinář přirovnal Národní frontu k teroristům. Marine Le Pen mu tedy na twitteru ukázala, co je skutečný muslimský terorismus. Teď je obviněná  za  šíření teroristické propagandy a hrozí ji tři roky vězení. 

Běda tomu, kdo ukáže pravdu o “mírumilovných” muslimech. 

Nikdy jsem neslyšel o muslimovi zatčeném za to, že sdílel fotky brutálních poprav obětí muslimských teroristů - a že jich ti chudí a bezbranní migranti měli a mají plné smartphony

Překrucování práva v Evropě obecně dosahuje vrcholu  - na straně jedné  podpálení synagogy muslimem v Německu ohodnotí soudce jako legitimní výraz odporu k Izraeli, na straně druhé  holku týranou muslimy, co počůrá korán, zatkne na Slovensku komando maskovaných ozbrojenců a policistů a hrozí jí 6 let za to, že  vyhrožuje muslimům, kteří jí před tím zmlátili. Čin přitom Slovenka spáchala ve Finsku.

Policejnímu vyšetřování a obvinění z rasizmu čelí dnes bývalý náměstek šéfa divize pro těžké zločiny švédské policie v Örebro Peter Springare  za tato slova: 

To, co vám řeknu, my státní zaměstnanci daňovým poplatníkům říkat nesmíme. To vede ke zničení kariéry a ztrátě vlastního platu. I když je to pravda. Mně je to ale už jedno. Stejně půjdu už brzy do důchodu.

“Tímto jsem se tento týden zabýval od pondělka do pátku: Znásilnění, znásilnění, znásilnění s těžkým ublížením, přepadení, znásilnění, vydírání, vybírání výpalného, maření soudního rozhodnutí, vyhrožování, násilí proti policii, vyhrožování policii, obchod s drogami, těžké zločiny spojené s drogami, pokus o vraždu, a zase znásilnění, a zase vydírání a zmlácení.“

„Podezřelí pachatelé: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mahammed Ali, zase, zase, zase,”

Čtu teď názory, že “poslanci evropského parlamentu pouze rozhodli, že na tohle se nevztahuje imunita. Je to čistě francouzská záležitost”. 

Tak to rozhodně není - imunita má ochránit poslance ne před pokutou za chlast za volantem, jak to v minulosti pojímali naši poslanci, ale má a musí chránit opoziční poslance před šikanou od stran, které ovládají státní aparát a ochránit je hlavně před šikanou za jejich politickou činnost. Imunita slouží k tomu, aby poslanec mohl svobodně vyslovit svůj názor. 

Také europarlament  musí tento princip ctít a vzhledem k tomu, že Marine je europoslankyně a předsedkyně evropské frakce MENF - pak je to věcí europarlamentu - nejen Francie.

To, že Marine, poukázala na brutální zvěrstva Islámského státu, byl politický čin a navíc je  zcela absurdní obvinění francouzské justice, že Marine twitterem propagovala Islámský stát.

Je to do nebe volající blbost a šílené zneužití justice proti Marine Le Pen a pochopitelně je to přesně ten okamžik, kdy by měl jakýkoli parlament svého člena před zlovůli a šikanou chránit v rámci poslanecké imunity. 

Nestalo se.

Europoslanci měli volbu - odmítnout veřejně bezpráví a svévoli francouzské justice nebo se pomstít svému kritikovi. 

Pomsta dostala přednost

Kupodivu tím neublížili Le Pen - jen celé Evropě dali další důkaz, že Brusel a europarlament netuší, co to je demokracie, spravedlnost a jsou  skutečně mimo jakoukoli současnou realitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice