Rozumní: Vyhlašujeme “Milostivé léto 2018” – program oddlužení rodin

13.08.2017 16:03

Zrušení exekucí a oddlužení dlužníků jako gesto solidarity u příležitostí 100. výročí vzniku republiky - s tímto návrhem přicházejí Rozumní, aby podpořili tradiční rodinu.

Rozumní: Vyhlašujeme “Milostivé léto 2018” – program oddlužení rodin
Foto: archiv kandidáta
Popisek: předseda Strany zdravého rozumu – ne ilegální imigraci – peníze raději pro naše lidi Petr Hannig

Rozumní odsoudili konání festivalu Prague Pride, který v sobotu vyvrcholil pochodem Prahou. Rozumní podobné exhibice považují za společensky nevhodné a jdoucí proti zdravému rozumu.

"V době, kdy většina evropských států, včetně naší republiky, má problémy s prostou reprodukcí, kdy mladí lidé nechtějí plodit potomky, kdy se sexualita mužů vybíjí na internetu, kdy k sobě mají mladí muži a ženy díky všudypřítomným chytrým mobilům tak daleko, byť sedí naproti sobě, kdy mezi mladými dívkami je v módě lesbická láska, ačkoliv k ní nebyly u nich geneticky předpoklady, v takové době propagovat homosexualitu, já zdůrazňuji PROPAGOVAT, je pro naši zem a Evropu sebevražedné," uvedl předseda Rozumných a prezidentský kandidát Petr Hannig na konferenci, která se v sobotu pod názvem "Rozumní proti Prague Pride, za intimitu sexuálních orientací" konala v pražském hotelu Alpin Avion.

S projevy na podporu tradiční rodiny zde vystoupil také prezident Mezinárodního institutu pro rodinu a dítě Ing. Aleš Hodina a předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš.

Bartoš v projevu představil jeden z hlavních programových bodů, se kterým půjdou Rozumní do voleb - program oddlužení rodin nazvaný podle Starého zákona "Milostivé léto 2018" (tak se jmenoval každý 50. rok, kdy se v Izraeli propouštěli otroci a promíjely dluhy, pozn. red.). Enormní zadlužení státu a domácností a následné exekuce, které trápí téměř desetinu obyvatel České republiky, považují Rozumní za jeden z nejpalčivějších problémů země.

"Není povinností státu lidem, kteří se do dluhové pasti dostali, pomáhat, ale bylo by dobrým, blahodárným a vítaným gestem státu, kdyby solidárně těmto lidem pomohl symbolicky v rok svých stých narozenin, protože tím pomůže celé zemi, sám sobě. Právě to chtějí Rozumní učinit, pokud jim ve volbách dáte svůj hlas," řekl v projevu Bartoš.

Rozumní tak slibují, že v programu oddlužení "Milostivé léto 2018" oddluží ty, kteří o to požádají a budou splňovat podmínky programu. Oddlužení bude mnohem efektivnější a rychlejší, než umožňuje například současný institut osobního bankrotu.

"Milostivé léto 2018 znamená, že dlužník, který dluží například 200 tisíc korun, bude oddlužen (v závislosti na hrubé mzdě) v průměru za necelé dva roky, při dluhu 500 tisíc v průměru za 4 roky. Dostává přitom běžnou mzdu a může tedy žít normálním životem," řekl Bartoš.

celý projev Adama B. Bartoše ZDE

Více informací o parametrech a principech oddlužení najdete ZDE

Na konferenci v Praze se sešlo několik desítek kandidátů Rozumných, volebního uskupení Rozumní - stop migraci a diktátu EU - peníze našim občanům, dětem, důchodcům a zdravotně postiženým, které podporují další politické strany jako Národní demokracie či Změna pro lidi.

Rozumní už 3. srpna zaregistrovali plné kandidátky ve všech krajích a jsou připraveni usilovat o hlasy voličů v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.