Rozvoral (SPD): Boj za svobodu a demokracii!

18.11.2016 16:53

Všichni se ohánějí svobodou a demokracií, jak je potřeba je bránit, chránit a udržovat, ale nic pro to nedělají. Tedy kromě toho, že je mají plnou hubu.

Rozvoral (SPD): Boj za svobodu a demokracii!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Všichni ti, kteří včera pokládali kytice na místa symbolizující 17. listopad, se mohli přetrhnout, aby před televizními kamerami vypadali jako hrdí Češi, kteří vlastně brání a hlídají svobodu a demokracii. Když ale přijde na lámání chleba a mají schválit byť pouze jeden jediný zákon, který by byl potvrzením té pravé demokracie, jako je například přímá volba starostů a hejtmanů nebo zákon o referendu, tak se jim ihned začne demokracie zajídat a „demokraticky“ je neschválí.

Všichni ti Sobotkové, Babišové, Bělobrádci, Fialové a Kalousci jsou pouhými pokrytci, kteří si na demokracii jen hrají, a nejhorší na tom je, že jim to lidé už sedmadvacet let žerou i s navijákem. Jsou jim v tom nápomocni prodejní žurnalisté a agentury zabývající se falešnými volebními průzkumy. Tyto mediální obludy nedělají nic jiného, než že do lidí hrnou namyšlenou politickou korektnost, která je cestou do záhuby.

Za svobodu a demokracii se opravdu musí bojovat a hnutí SPD se o to bude v souladu se svým programem maximálně snažit a udělá vše, co bude k ochraně a prohlubování svobody a demokracie třeba.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…