Rozvoral (SPD): Buď zakážeme minisukně, nebo zvolíme jiné politiky

20.01.2016 17:20

Nových samců se do Evropy i přes špatné a chladné počasí hrne stále více a více a já si nedokáži představit ten jejich silný pud přírody, až se oteplí a naše krásné ženy vyrazí do ulic s hlubokými výstřihy a v minisukních.

Rozvoral (SPD): Buď zakážeme minisukně, nebo zvolíme jiné politiky
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Myslím si, že se odstup na délku paže bude v tomto případě míjet účinkem a nejsem si jist, zda si z nás ta paní co to prohlásila, nedělá jen srandu. Nebo že by se snad u ní začal již projevovat hlas a silný pud přírody směřující k novým samcům?

Odpověď na otázku v předešlém odstavci se asi nedozvíme. Co jsme se ale dozvěděli, nebo spíše naše děti, byla pohádková ohavnost s názvem „Pravdivý příběh o Sněhurce“ vysílaná na České televizi, ve které autor přisoudil Sněhurce přesně to, co prohlásila manželka ministra obrany a komunální politička Veronika Žilková, která z toho musela mít neskutečnou radost. Z famílie Stropnických nebyla určitě sama a „sluníčkově zelený“ Matěj musel být také s multikulturním počínáním Sněhurky velice spokojen.

Politici s proimigračními názory jsou ohromným nebezpečím pro Evropu jako takovou a velice hazardují s evropskou kulturou a jejími demokratickými hodnotami. Nehájí zájmy svých občanů a snaží se jen svými činy a prohlášeními zavděčit nedemokratické Evropské unii, která je součástí řízené invaze islamismu do Evropy.

Vzhledem k tomu, že je u těchto politiků předpoklad v pokračování této nezodpovědné proimigrační politiky, nezbude nám nic jiného než se buď s jejich názory ztotožnit a postupem času jim dovolit zakázat nosit minisukně, nebo si zvolit jiné politiky, kteří budou nekompromisně hájit evropské historické a demokratické hodnoty, jejichž budoucností musí být svoboda, rodina, vzdělanost, kultura a právo.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu