Rozvoral (SPD): Další útok vyznavačů Alláha ve Francii

24.10.2016 9:14

Stále dokola se dozvídáme o menších či větších útocích vyznavačů středověké islámské ideologie proti místním evropským obyvatelům jen proto, že není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok.

Rozvoral (SPD): Další útok vyznavačů Alláha ve Francii
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Server francouzského deníku Le Parisien informoval v minulém týdnu o tom, že dva mladí muži surově napadli na pařížském předměstí učitele, který se vracel se svými žáky z tělesné výchovy. Profesor právě káral žákyni, která mluvila sprostě a vystupovala z řady. Když žákyni káral, náhle vystoupili z auta dva muži, vrhli se na učitele a křičeli: „Takhle s ní nemluv ty rasisto!“ Učitel se slovně bránil a zdůrazňoval, že žákyni kárá z pozice výchovné autority, ale od mladíků se dozvěděl, že jedinou autoritou je Alláh. Následně na to učitele před zraky žáků páté třídy fyzicky napadli a ten skončil v nemocnici.

Celou věc vyšetřují policisté, kteří to ale nejen ve Francii nemají vůbec jednoduché a vzhledem k tomu, že v poslední době často čelí množstvím útoků, uspořádali 18. října v centru Paříže demonstraci, jelikož se jim zhoršují pracovní podmínky. Už je totiž nebaví stále poslouchat, že někteří kolegové byli napadeni a mají pocit, že vláda jen vyjadřuje dojetí, ale konkrétně na to nereaguje. Zraněných policistů podle statistik neustále přibývá a to zvláště v no-go zónách (oblasti ovládané agresivními gangy) kde žije ve větší míře muslimská komunita, která nerespektuje zákony hostitelské země. Takovéto no-go zóny nejsou jen v Paříži, ale existují zejména ve větších západních velkoměstech, jako je Londýn, Merseille, Berlín či Malmö. Vlády jednotlivých evropských zemí prohlašují, že no-go zóny neexistují, ale že jsou pouhým výmyslem islamofobů. Policisté a úřady mají ale často odlišné zkušenosti.

Pokud již začínají v souvislosti s násilnou islámskou ideologií demonstrovat v evropských státech i policisté a jejich vlády na to nereflektují, jelikož policistům nevěří, nevěstí to od budoucna nic dobrého. Je jasné, že s takovýmto přístupem se budou tyto no-go zóny stále jen rozšiřovat a nakonec to vyústí občanskou válkou. Tato politická korektnost a její provázanost s novolevicovou ideologií, která ohrožuje tradiční svobodu a kulturu s rysy censury a objektivní neinformovanosti je pouze cesta do pekel a velice nahrává na smeč všem islámským džihádistům usilujícím o rozšiřování islámu ve světě, tak jak jim to nařídil středověký prorok Mohamed. Mějme se proto na pozoru a nedovolme novolevicivým politikům, aby proti vůli drtivé většiny obyvatel začali umisťovat nelegální islámské imigranty postupně i do České republiky! 

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.