Rozvoral (SPD): Hnutí SPD je podle z průzkumů třetí nejsilnější politický subjekt v ČR

07.06.2022 15:09

Minulý čtvrtek tomu bylo již sedm let, kdy byly Ministerstvem vnitra České republiky zaregistrovány stanovy hnutí SPD, a tím se stalo dalším politickým subjektem na té nejvyšší úrovni.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD je podle z průzkumů třetí nejsilnější politický subjekt v ČR
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Od svého vzniku hájíme suverenitu České republiky a zájmy slušných a pracujících občanů, což prioritně vyplývá z našeho programu. Od svého založení je předsedou Tomio Okamura a místopředsedou Radim Fiala. Současné předsednictvo hnutí tvoří ještě poslanci Radek Rozvoral, Radovan Vích a europoslanec Ivan David.   

Vycházeje z našeho programu vyplývá, že jsme jediná parlamentní strana, která prosazuje obnovení svrchovanosti a suverenity naší republiky vystoupením z Evropské unie. Proto za zásadní považujeme přijetí funkčního zákona o referendu (náš návrh zákona leží ve Sněmovně a čeká na projednání). Odmítáme direktivní nekompetentní řízení z Bruselu, ale podporujeme spolupráci svobodných států v Evropě. Jako parlamentní strana prioritně hájíme základní svobody občanů, kdy žádáme ústavní právo na nepromlčitelnou spravedlnost nebo právo na skutečnou svobodu projevu. Bráníme vlastenecké a národní tradice a podporujeme přirozené společenské hodnoty, jako je rodina nebo úcta ke starším spoluobčanům. Naši občané mají právo žít v zemi, která je jejich dědictvím, a která jim garantuje za jejich daně kvalitní vzdělání, zdravotní péči a spravedlivý sociální systém.

Důsledným plněním svého programu získáváme stále větší podporu slušných lidí, což dokládá i poslední zveřejněný průzkum veřejného mínění, provedený společností SANEP, podle kterého jsme třetím nejsilnějším politickým subjektem v České republice. Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky by koncem května tohoto roku vyhrálo hnutí Ano (30,1 %), druhá by skončila ODS (19,6 %), třetí hnutí SPD (14,3 %) a poslední politickou stranou zastoupenou ve Sněmovně by bylo hnutí STAN (7,8 %). Žádný jiný politický subjekt by se v současné době do Sněmovny PČR nedostal. Velmi nás těší, že nám stále rostou preference (oproti minulému měsíci nárůst o 1,4 %), a že nám v nynějších hypotetických volbách patří třetí místo. Výsledky tohoto průzkumu nám potvrdily, že vládní koalice nezvládá svou roli řízení země ku prospěchu českých občanů.

Pro hnutí SPD jsou a vždy budou na prvním místě naši slušní a pracující občané. V současné době, kdy Fialova vláda nedělá téměř nic pro zlepšení životních podmínek českých občanů, musí právě tito lidé vědět, že je tu někdo, kdo vždy bude hájit jejich zájmy. V hnutí SPD si vážíme našich občanů, kteří se mohou spolehnout na to, že jejich důvěru nikdy nezklameme.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …