Rozvoral (SPD): Hnutí SPD na rozdíl od EU odmítá přijímání imigrantů z Afghánistánu!

16.12.2021 14:04

Minulý týden zveřejnil německý deník Die Welt, že patnáct států EU včetně Německa přijme v brzké době na své území čtyřicet tisíc imigrantů z Afghánistánu.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD na rozdíl od EU odmítá přijímání imigrantů z Afghánistánu!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Po zasedání ministrů vnitra EU to oznámila komisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová, podle níž jde o „působivý akt solidarity“.

Hnutí SPD zastává dlouhodobě k problematice imigrace do zemí EU jednoznačné stanovisko, spočívající v nulové podpoře nelegální imigrace, neboť ta přináší celou řadu negativ, jako např. zneužívání evropského sociálního systému imigranty. Ještě větší hrozbu spatřujeme v šíření nenávistné, netolerantní, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie v unijních zemích, neboť většina imigrantů jsou vyznavači této ideologie, jež je neslučitelná s evropskými hodnotami, které vycházejí z křesťanství.   

V nedávné době podle Evropské komise přijala EU okolo 28 tisíc Afghánců a dle komisařky Johanssonové se budou tyto počty navyšovat. V dopise adresovaném ministrům vnitra zemí EU Johanssonová uvedla, že již bylo poskytnuto více než 38 tisíc konkrétních příslibů. Celkem 25 tisíc imigrantů z Afghánistánu příjme Německo, Francie souhlasila podle rakouské stanice ORF s přijetím 2.500 Afghánců a dalších 5.000 imigrantů z jiných zemí. Nizozemsko přijme 3.100, Španělsko 2.500 a Švédsko 2.000 imigrantů.

V této souvislosti plně podporujeme aktivitu frakce Identita a demokracie (ID) zastoupenou v Evropském parlamentu, spočívající v podpoře petice proti přijímání imigrantů z Afghánistánu. Členem této frakce je i člen předsednictva hnutí SPD, europoslanec Ivan David. Vypracovaná petice frakcí (ID) s názvem: „Řekněte EU, aby zastavila příchod nových imigrantů z Afghánistánu“, je šířena po zemích EU a u nás je dostupná na webových stránkách hnutí SPD (www.spd.cz). Vyzývají se v ní občané EU k podpoře této petice – společně se stranou Identita a demokracie pozvedněte svůj hlas a řekněte přímo lídrům EU, aby odmítli masovou imigraci a do Evropy nepřijímali nové imigranty z Afghánistánu!

Předchozí imigrační vlny, zejména ze Sýrie, způsobily v mnoha zemích Evropské unie chaos. Vlna teroristických útoků, která přinesla našim národům smutek, souvisí s příchodem tisíců imigrantů na území Evropy. V petici se též uvádí, že jakékoli žádosti o azyl od imigrantů musí být zpracovány v zemích hraničících s Afghánistánem, a nikoli na území členských států Evropské unie! Odmítáme masovou imigraci! Zastáváte-li stejný názor jako hnutí SPD na přijímání imigrantů z Afghánistánu, prosím vyplňte a odešlete výše zmíněnou petici, kterou naleznete na našich webových stránkách.

Převzato z profilu politika.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

23:08 Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě