Rozvoral (SPD): Islamisté nás nenávidí hlavně pro náš ateismus a jinověrství!

08.08.2016 9:40

Jestli ještě někdo po tomto jasném poselství bude pochybovat o tom, že je islámská ideologie něco, co by mělo obohatit naší kulturu, tak musí být stejně ujetý, jako islámští džihádisté a měl by se nechat psychicky vyšetřit.

Rozvoral (SPD): Islamisté nás nenávidí hlavně pro náš ateismus a jinověrství!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Islámští džihádisté šíří do světa svou propagandu magazínem Dabiq, ve kterém vyzývají své příznivce, aby bojovali a nenáviděli Západ a jeho obyvatele. Jedním z důvodů tohoto boje je fakt, že lidé na Západě odmítají Alláha a takoví lidé jsou podle nich liberálové, ateisté a páchají zločiny proti islámu a všem muslimům. Přímo k tomu uvádí: „Dokud bude třeba jen jeden metr čtverečný neislámský, džihád musí pokračovat. Největší rozdíl mezi muslimy a zkorumpovanými a deviantními Židy a křesťany spočívá v tom, že muslimové se nezdráhají dodržovat pravidla seslaná jejich nejvyšším pánem, ať už jde o válku, či prosazování božího zákona.“

Jak říká můj kolega a velký odborník na islám a islámské země Jirka Kobza: Nařízení šíření islámu hidžrou a džihádem vydal sám prorok Mohamed, takže jej nemůže zrušit nikdo jiný než on sám. Toto nařízení a tím i samotný džihád trvá od 7. století dodnes bez přestávky a všichni muslimové jsou povinni se jím řídit.“ Všimněte si hlavně toho slovního spojení všichni muslimové, jelikož islám je jen a pouze jeden a nerozlišuje se na umírněný a neumírněný, jak se nám snaží vnutit všichni multi-kulti politici a jejich média zprofanovaná svým neobjektivním zpravodajstvím.

Přátelé vezměme už konečně všichni rozum do hrsti, nasbírejme informace a přemýšlejme o všem, co o islámské ideologii víme. Všichni psychicky zdraví musíme zcela jistě přijít na to, že po takovémto multikulturním obohacení netoužíme. Nikdy tady tato ideologie nesmí zakořenit, a čím více nás proti tomu bude, tím dříve se nám to podaří a bude to jednodušší. Buďme všichni moc rádi, že tady ta zvrácenost ještě v takové míře jako jinde není a neudělejme stejnou chybu jako některé evropské země, které vyznavače Alláha chtěly a stále ještě chtějí integrovat do své stávající společnosti. Postavme džihád a právo šaría mimo zákon a máme vyhráno! 

Převzato z Profilu na PL.cz

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii