Rozvoral (SPD): Islámští džihádisté ničí Evropu s přispěním evropských peněz

22.09.2017 5:36

Neuvěřitelné se stává skutečností, islámští džihádisté včetně duchovních imámů dostávají v některých státech Evropy štědré sociální dávky, které pak používají proti Evropanům a celé západní civilizaci jako takové.

Rozvoral (SPD): Islámští džihádisté ničí Evropu s přispěním evropských peněz
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

S touto neuvěřitelnou a docela obsáhlou informací přišel server ParlamentíListy.cz s odvoláním na Gatestone Institute – veškerý popis zde. Z těch řádků, které popisují chování džihádistických imámů a nepochopitelnou solidaritu evropských států s lidmi, kteří nás mají pouze za otroky, a hlásající svým islámským ovečkám, že nás musí pouze ničit, až mrazí.

Je neskutečné a nepochopitelné, že mohou takovýto lidé, kteří ctí násilný středověký odkaz (džihád) proroka Mohameda, jež hlásá rozšiřování nenávistné, netolerantní, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie, dostávat peníze od společnosti, kterou si mají podrobit k obrazu svému. Občané Evropy si evidentně touto naivní hloupostí skrze svých volených sluníčkářských politiků kopou svůj vlastní hrob a pokud to takto s politickou korektností půjde dál, budeme se moci s naší kulturou vyznávající svobodu a demokracii opravdu brzy rozloučit.

Česká republika nesmí v žádném případě udělat stejnou chybu, jakou udělaly státy západní Evropy, které ve velkém braly v minulosti lidi islámského vyznání do svých zemí jako levnou pracovní sílu. Jejich potomci se v současné době na popud nenávistných imámů radikalizují a začínají plnit Mohamedův odkaz. Velice jim v tom ještě nahrává současná imigrační krize, jejíž nezvládání v podání Evropské unie budeme v budoucnu určitě všichni litovat.

Pro naši zemi je jediným řešením zákaz umisťování nelegálních islámských imigrantů do České republiky a zákaz propagace islámské ideologie včetně jejich viditelných projevů, jako je například zahalování žen.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…