Rozvoral (SPD): Jak správně bít a vychovávat ženy?!

17.05.2016 9:09

Nedávno se na serveru Novinky.cz objevilo video, kde saúdský rodinný terapeut Chalíd al-Sabaki radí mužům, jak správně bít a vychovávat svou ženu!

Rozvoral (SPD): Jak správně bít a vychovávat ženy?!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Cílem bití žen je podle něj „ukáznit, nikoli ventilovat hněv“. Přímo k tomu ještě mimo jiné tento islámský ideolog a zastánce práva šaría, který o sobě tvrdí, že je lékař řekl: „Musí být splněny nezbytné islámské podmínky pro bití. Manžel by tedy měl svou ženu poučit o svých právech a jejích povinnostech před Alláhem. Nebijte svou ženu velkým klackem – použijte malý klacek. Cílem přece je, aby pocítila, že v tom, jak zachází s manželem, pochybila.“

S takovými maniaky máme žít a společně sdílet evropský prostor, tak jak nás do toho tlačí všichni sluníčkáři, zaprodaní multi-kulti politici a nikým nevolení, neodvolatelní a neodpovědní úředníci Evropské komise? Jak dlouho bude trvat, než si všichni tito zrádci svobody, demokratických a kulturních hodnot konečně uvědomí, že je islám pouze a jen nenávistná, netolerantní, velice násilná a hlavně ženami opovrhující ideologie odkazující se na náboženství?

Takovéto šílence v České republice nechci a budu dělat maximum proto, aby u nás tato zvrácená ideologie nikdy nezakořenila a aby byly džihád a právo šaría postaveny mimo zákon. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…