Rozvoral (SPD): Je naší povinností zajistit dětem vzdělání a společenský rozvoj v bezpečné zemi

01.06.2021 9:53

Dnes společně s našimi dětmi oslavujeme jejich svátek a přejeme jim vše nejlepší a bezstarostný život v kruhu svých nejbližších.

Rozvoral (SPD): Je naší povinností zajistit dětem vzdělání a společenský rozvoj v bezpečné zemi
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Mezinárodní den dětí se slaví každoročně 1. června, kdy u příležitosti dne dětí jsou připravovány různé společenské a sportovní akce. Den dětí má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí.

Hnutí SPD si je plně vědomo, že naše děti jsou zárukou prosperující budoucnosti České republiky. Velkou roli přitom sehrává jejich výchova v tradičních přirozených rodinách, jež tvoří táta a máma, ale také nezapomínáme na prarodiče, tedy na babičky a dědečky. Ti všichni se podílejí na výchově dětí a budují u nich smysl pro vlastenectví a národní hrdost a učí je respektu k národním zvykům a tradicím. Prosazujeme systém sociální solidarity společnosti k potřebným, mezi které bezesporu patří děti, senioři a lidé, kteří se o sebe nemohou bez pomoci druhých postarat. Stát musí být garantem jejich bezpečí a strážcem práva a svobody. Zároveň ale odmítáme propagaci a podporu názorů a chování, které ohrožují fungování rodin a výchovu dětí v rodině.

Proto musíme prosadit změny, které vrátí občanům důvěru v budoucnost, a pomocí prorodinné politiky státu je přesvědčit, že mít a vychovávat děti se rozhodně vyplatí. Naše hnutí ve svém politickém programu cílí různými formami na pracující rodiče a nabízí jim celou řadu benefitů, pomocí kterých se bude rodinám s dětmi lépe žít. Více o těchto finančních pobídkách se dozvíte na webových stránkách www.rodinanaprvnimmiste.cz.    

V České republice má tento svátek dětí svou tradici, o čemž svědčí to, že v celé řadě měst a obcí se připravují velké oslavy pro děti, jako např. různé maškarní karnevaly, večerní táborové ohně a lampionové průvody. Děti se těchto aktivit velmi rády aktivně účastní, neboť si velmi cení získaných medailí a diplomů z různých dětských soutěží a sportovních her, které pro ně připravili rodiče v součinnosti s různými organizacemi a spolky. Já sám se již tradičně několik let z pozice místostarosty obce a předsedy TJ Sokol Všechlapy podílím spolu s kolegy na přípravách a průběhu oslav tohoto svátku dětí ve své rodné obci Všechlapy v okrese Nymburk.

Komu záleží na budoucnosti našich dětí, tak by měl v nadcházejících říjnových volbách volit hnutí SPD. My své sliby plníme. Pro nás jsou slušní a pracující občané na prvním místě a hlavně mladé, pracující rodiny vychovávající děti si zaslouží, aby jim stát zajistil podmínky pro plnohodnotný život.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce